Gündem Baba evine koşan eşini öldürdü

Baba evine koşan eşini öldürdü

Paylaş
Baba evine koşan eşini öldürdü

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, İsmail Oran, boşanma davası açan 14 yıllık eşi Halime Oran'ı sokak ortasında vurarak öldürdükten sonra intihar etti

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Simav'a bağlı Yeşilova Köyü'nde meydana geldi. 2 çocuk sahibi Halime ve İsmail Oran çiftçi, şiddetli geçimsizlik yüzünden iki ay önce ayrı yaşamaya başladı.

Belediyenin işlettiği Eynal Kaplıcaları’nda kat görevlisi olarak çalışan Halime Oran, 2 çocuğuyla birlikte Yeşilova Köyü'ndeki baba evine yerleşti.

Mahkemeye boşanma dilekçesi de veren eşine defalarca barışma teklifinde bulunan nakliyeci İsmail Oran, karşılık bulamayınca bu sabah eline aldığı av tüfeği ve ruhsatsız tabancayla dehşet saçtı.

EŞİ BABA EVİNE KOŞARKEN

İsmail Oran, Yeşilova Köyü’nde işe gitmek üzere servis aracı bekleyen eşinin karşısına dikildi. Kocasını elinde tüfek ve tabanca ile gören Halime Oran, 50 metre ilerdeki baba evine doğru koşmaya başladı.

Arkasından tüfekle ateş açıp sırtından yaraladığı 14 yıllık eşi Halime Oran’ı duvar dibinde kıstıran İsmail Oran, namlusunu karısının ağzına soktuğu tabancayı 2 el ateşledi.

İsmail Oran, daha sonra 43 KY 610 plakalı kamyonuyla olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik güçlerinin aramaya başladığı İsmail Oran, yaklaşık 2 saat sonra Muradınlar Mahallesi’ne giden yol üzerinde park halindeki kamyonun içinde ölü bulundu.

İsmail Oran'ın başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdiği belirlendi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet YENEN/Kütahya (DHA)