Magazin Aysun Sultan'ın fermanı

Aysun Sultan'ın fermanı

Paylaş
Aysun Sultan'ın fermanı

Boston'daki Harvard Üniversitesi'nde misafir öğrenci olarak okuyan Aysun Kayacı artık magazine malzeme olmayacağını açıkladı

Aysun Kayacı geçen yazdan bu yana Boston’daki Harvard Üniversitesi’nde misafir öğrenci olarak okuyor. Süzer Holding’in veliahtı Baran Süzer ile aşk yaşayan Aysun Kayacı sevgilisini görebilmek için 1 hafta önce İstanbul’a geldi. Ancak basından köşe bucak kaçtı. Artık magazine malzeme olmayacağını açıkladı. Çünkü Süzer Holding’in veliahtı olan sevgilisi Baran Süzer holdingteki görevi nedeniyle magazin gündeminde yer almak istemiyor.

Haberin Devamı

Sevgilisi Aysun Kayacı’ya 15 yıllık magazinel şöhretini bir anda noktalamasını söylüyor. İddiaya göre; Süzer Ailesi de ilişkiye karşı çıkıyor. Aysun Kayacı’nın dün basına gönderdiği e-mail’in ardında yatan gerçek işte bu.

İŞTE O AÇIKLAMA

“Geldim. Aç gözlü patronlar yüzünden canlar karanlıklara gömülüyor, sokaklar harp alanı gibi, genç kızların cinsellikleri TV’lerde suistimal ediliyor. Artık tarihle ilgilenmek ve magazine malzeme olmak istemiyorum. Ne tür insanlar magazin muhabiri yapılıyor bilmiyorum. Bu ‘Harvard’ etiketini gözlerinde fazla büyüttüler ve beni çileden çıkarttılar. Ders programım Sibel Can’ın diyet listesine döndü. Boston’da magazin basınının karanlık gölgesi olmadan Osmanlıca, İngilizce ve klasik dönem Osmanlı tarihi bilgim biraz cilalanıyor o kadar. Beni rahat bırakın da okulum bittiğinde insanlarıma faydalı olmak için hevesim ve enerjim kalsın.”

Haberin Devamı