Magazin Ayşe hüngür hüngür ağladı

Ayşe hüngür hüngür ağladı

Paylaş
Ayşe hüngür hüngür ağladı

Ünlü reklamcı Ali Taran ile yaptığı evlilikle ve boşanmayla olay olan Ayşe Özyılmazel, Seda Sayan'ın programında "Ali beni hiç korumadı" dedi ve hüngür hüngür ağladı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programında Seda Sayan'ın konuğu olan şarkıcı-yazar Ayşe Özyılmazel, Ali Taran ile yaptığı evliliği ve boşanmayı anlattı.

'Ben mağdur değilim, üzülüyorum ' diyen Özyılmazel, 'O kadar çok birikti ki içimde o konu açılınca üzülüyorum, hassasım. Ben evliliğin ne olduğunu anlamadım ' ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ali Taran 'la boşanırken kağıt imzaladığını o yüzden bu konuyla ilgili bir şey anlatamayacağını belirten Ayşe Özyılmazel, 'Ben kurban mı oldum bilmiyorum ama bir şey olduğum kesin, adını koyamıyorum. Yaşadıklarımı yeni yeni içimden atmaya çalışıyorum. Ama beni koruyan hiç olmadı ' dedi ve gözyaşlarına boğuldu.

'EN ACI OLAN BUYDU '

Beni koruyan olmadı derken Ali Taran'ı kasteden Özyılmazel, 'Çıkıp da benim için bir cümle kurmadı. Hiçbir şey yapmadı benim için. En acı olan oydu. hep ben uğraştım savunmak için. niye oldu ki bütün bunlar, ne yaptım ki ona ben? Masumum, hiçbir şeyim yok bir korumadı beni, bir kelime bile demedi bu kızın günahı yok diye. Şimdi geziyor ortalıklarda, bravo demek istiyorum başka hiç bir şey değil ' şeklinde konuştu.

Bu konu açıldığında hüngür hüngür ağladığını söyleyen Özyılmazel, 'Her şeyin hayırlısı ' dedi.

'ARTIK ALİ'Yİ SEVMİYORUM '

'Ali'yi hala seviyor musun? ' sorusuna 'Hayır ' yanıtını veren Ayşe Özyılmazel, 'Gururum incindi. Bir şekilde atlatacağım ama bu ara çok hassasım niyeyse ' diye konuştu.

Seda Sayan'ın, 'Bir daha evlenir misin? ' sorusuna ise Özyılmazel, 'Bir çocuğum olmasını istiyorum ama birine bir daha nasıl inanırım bilmiyorum. Hayırlısı ' dedi ve yine ağlamaya başladı.

Haberin Devamı

BEYAZ GAZETE