Spor Aysal'ın jeti hazır, Arda'ya gidiyor!

Aysal'ın jeti hazır, Arda'ya gidiyor!

Paylaş
Aysal'ın jeti hazır, Arda'ya gidiyor!

Fatih Terim'in, “Arda'yla konuştum, gelmek için her şeyi yapıyor. Sanırım başkanların oturup konuşması gerekiyor” sözlerinden sonra Ünal Aysal harekete geçti

Başkan, 18 milyon Euro artı Riera teklifiyle bizzat Madrid'e gidecekArda Turan'ın yeniden parçalı formayı giymesi, Fatih Terim'in taktiksel anlamda yaşadığı tüm sorunların çözümü anlamına gelecek.

Galatasaray’da Arda Turan defteri tam kapandı derken Fatih Terim’in sözleri taraftarları yeniden heyecanlandırdı. İmparator, önceki gün yapılan idmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, “Arda’yı çok istiyoruz. Onunla milli maçtan sonra konuştum. Galatasaray’a gelmek için her şeyi yapıyor. Başkanların oturup bir konuşması gerekiyor sanırım” ifadelerini kullanmıştı. Terim’in bu sözleri gündemi sarstı.

AYSAL'IN ÖZEL JETİ HAZIRLANDI

Sarı-Kırmızılı taraftarların beklentisi yeniden yükseldi. Başkan Ünal Aysal da bu açıklamaların ardından yeniden kolları sıvadı. Aysal’ın kurmaylarına, “Her kulvarda başarılı olacak bir takım kurma peşindeyiz. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde çıtamızı yarı finale, hatta finale yükseltmeliyiz. Bu nedenle hocamız kimi isterse onu kadromuza katacağız. Fatih Terim, Arda dediyse, onu getirmek için her şeyi yapacağız” dediği öğrenildi. Ünal Aysal, bu transferi bitirmek için özel jetiyle bizzat İspanya’ya gidecek.

TEKLİF BİR KEZ DAHA ARTIYOR

Başkan, arkadaşı olan Atleitco Madrid’in sahibi Gil Marin’le yeniden pazarlıklara başlayacak. Son olarak 17 milyon Euro artı Riera teklifiyle Atletico Madrid’in kapısını çalan Galatasaray, rakamı artırıyor. Ünal Aysal bu kez masaya, 18 milyon Euro’yla oturacak! Ayrıca Atletico Madrid’in istemesi halinde Albert Riera’nın bonservisi de İspanyol ekibine verilecek. İlk yıl Riera’nın orada alacağı ücretin 1 milyon Euro’sunu da Galatasaray karşılayacak. Ayrıca Arda’nın da sürpriz bir şekilde bu görüşmeye katılması bekleniyor.

TÜM SORUNLARI ÇÖZECEK

Arda Turan’ın yeniden parçalı formayı giymesi, Fatih Terim’in taktiksel anlamda yaşadığı tüm sorunların çözümü anlamına gelecek. İmparator’un öncelikle yabancı kontenjanı nedeniyle daralan rotasyon imkanları çoğalacak. Ayrıca Arda, Drogba, Sneijder, Hamit, Burak, Amrabat, Selçuk gibi çok yönlü oyuncular sayesinde İmparator, maç içerisinde sık sık taktiksel değişikliklere gidebilecek. Hava toplarında çok etkili olan Drogba ve Burak gibi iki önemli isme sahip olan Fatih Terim, takımın kanatlarda daha tehlikeli hücumlar geliştirmesini de sağlayacak.

Fanatik

Haberin Devamı