Spor Aysal'dan transfer müjdesi

Aysal'dan transfer müjdesi

Paylaş
Aysal'dan transfer müjdesi

Aysal, Fatih Terim'in sol bek transferi yerine sol açık transferinin gerçekleşmesini istediğini söyledi

Sözlerine katıldığı serginin adıyla ve iyi dilekleriyle başlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Bruma ve Arda Turan transferi konusunda gelen bir soruya "Arda Turan için ben defalarca söylememe rağmen galiba toplum bunu kabul etmek istemiyor bir anlamda.

Haberin Devamı

İnşallah gelecek sene bunu realize ederiz ama bu sene Arda Turan mümkün görünmüyor. Ama bizim açıklardaki eksiğimizi, sol açık, sol kanattaki eksiğimizi muhakkak kapatmamız gerekiyor.

Elimizde çok oyuncu var. Ama hem Şampiyonlar Ligi hem de lig için bizim biraz daha kadro zenginliğine gitmemiz gerekiyor. Oradaki eksikliğimiz çok açık. Hocamızın istekleri doğrultusunda ki, hocamız sene başında bize sol bek düşünürken, bugün hocamız, sol bekten ziyade bir sol açık istediğini iletti bize. Biz de o yönde çalışıyoruz.

Tahmin ediyorum transfer sezonu kapanmadan bu isteklerini tamamlayacağız. Ve taraftarlarımızın yüzlerini güldürecek iyi bir ismi sizlere tanıtacağız." açıklamalarında bulundu.

BURSA MAÇINA YORUM YAPTI

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Bursaspor deplasmanından alınan 1-1'lik sonucu değerlendiren Aysal, "Bizim aslında oturmuş, kendi arasında anlaşan bir ekibimiz var.

Beraberlikler, mağlubiyetler, bunlar özellikle mevsim başında sıkça rastlanan, özellikle büyük kulüplerin dahi yüz yüze geldiği neticeler. Bunları bu kadar büyütmemek lazım. Lig uzun bir maraton. Kaybedilen puanların telafisi son derece kolay.

Özellikle Galatasaray için bu çok kolay. Onun için biz pek endişeli değiliz. Goller giriyor, girmiyor. Neticede bu ligde illa herkes her sene şampiyon olmak zorunda değildir. Tabii ki herkes şampiyon olmak için çalışır.

Biz de bunun için çalışıyoruz. Geçen sene ve evvelki seneki şampiyonluğu bu sene de muhakkak tekrarlayacağız ve tekrarlamak istiyoruz. Bizim hedefimiz bu. Ama sahada oynanan futbolda gayet tabii sürprizler olabilir.

Bunlardan kimsenin cesaretini kaybetmemesi, ümitsizliğe düşmemesi ve özellikle de tuttukları takımlara güvenlerini kaybetmemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

TERİM VE MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'in Milli takım için kendisiyle görüştüğü konuların detaylarına değinen Sarı- Kırmızılı kulübün başkanı, "Burada bana gelen bir tercih hakkı var. Ama esas tercih hakkı hocamıza ait.

Çünkü bu mesaiyi verecek ve mesaisini duble etmesi gereken kişi hocamız. Ben sadece bu konuda Galatasaray Kulübü olarak bir özveride bulunabilir miyiz diyebilirim.

Haberin Devamı

Bunu söylerken gayet tabii ki hocamıza danıştım. Hocam bu yükü taşıyabilir misin? Hocamız da teknik olarak bu yükün bir sorun olmayacağını izah etti. Ben de onun üzerine döndüm federasyona, mayıs ayına kadar olacak maçlarda hocamızın teknik hocalık görevini yapabileceği konusundaki teyidimizi ilettim.

Bir sorun çıkacağını da zannetmiyorum. İnşallah ama gerçekten Türk futbolunun ihtiyacı varsa, Türk sporunun ihtiyacı varsa, Galatasaray burada hiçbir zaman negatif bir tutum sergilemez. Elimizden geleni yapmak durumundayız." sözlerini söyledi.