Faik Gürses Aynı saat uygulaması
HABERİ PAYLAŞ

Aynı saat uygulaması

Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin maçlarının bundan sonra aynı saatte başlaması gerekiyor. Sonrasında çanlar kimin için çalıyor demek biraz geç olacak.

GALATASARAY

28 maç, 10 galibiyet, 3 beraberlik, 15 yenilgi, 29 atıp, 38 yemiş 33 puan toplamış. Bu şu demek: Böyle bir Galatasaray hiç olmadı. Camiaya bu sonucu gösterenlerden biri geçenlerde şöyle dedi: “Tekrar aranıza dönüyor. Siz olsanız hoş geldin der misiniz?”

[[HAFTAYA]]

KUPADAKİ BEŞİKTAŞ

Rüştü kirlileri yıkadı, Almedia temizlik yaptı, Simao yazlıkları çıkardı.

Haberin Devamı

MURATPAŞA KADIN HENTBOLCULARI

Büyük bir iş başarmalarına bir maç kaldı. Sonra ver elini final. Başkan Süleyman Evcilmen’in destekleriyle buraya gelen parkenin kraliçeleri için cumartesi günü Antalya Muratpaşa Belediyesi Spor Salonu’nu doldurmanız kafi.

ARDA TURAN

Güle güle git ve sakın dönme. Döneceksen Tugay Kerimoğlu gibi gel. Bu ülkede sevgilin olmayacak, gece gezmeyeceksin, sigara içmeyeceksin, alkol kullanmayacaksın, rahiplefutbolcu arasında bir şey olacaksın. Anladın sen onu.

BURAK YILMAZ

Antalya’da doğdu, Beşiktaş’ta kayboldu, Fenerbahçe’de bulunamadı. Trabzonspor’da harikalar yaratıyor. Demek ki yeniden doğmak için kentin de önemi var hocanız kadar.

BANK ASYA YILDIZLARI

Zenke (Samsunspor), Murat Akyüz, (Tavşanlı Linyitspor), M’Billa (Adanaspor), Erkan (Rizespor), Ozokwo (Mersin.İd.Yurdu), Selçuk (Kartalspor), Emrah Bozkurt (K.Erciyes), Eren (G.B.Belediye).

Sıradaki haber yükleniyor...
holder