Türkiye (Son Dakika) Aynı evden aynı günde!

Aynı evden aynı günde!

Paylaş
Aynı evden aynı günde!

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde aynı evden aynı günde, hem cenaze hem gelin çıktı

Pamukova'nın Yenice Mahallesi'nde oturan 25 yaşındaki Betül Kıran, bir yıldır nişanlı olduğu İlhami Çanak ile evlenmelerine saatler kala, dedesi 97 yaşındaki Hüseyin Kıran vefat etti.

Haberin Devamı

Cumartesi akşamı gerçekleşen olayda davetliler gelinle birlikte dışarda kına yakıp eğlence yaparken, Hüseyin Kıran saat 23.00 sıralarında yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat etti. Vefat haberiyle kına gecesi bir anda mateme büründü.

Kına gecesine gelen ve kısa süre önce geline mutluluklar dileyip eğlenen davetliler bir anda başsağlığı dilemeye başladı. Kıran ailesi de Cumartesi gecesi ve Pazar günü dedelerinin cenaze işlemleri ile uğraştı.

Hüseyin Kıran dün Pamukova Dörtyol Camisi'nde öğle vakti kılınan canaze namazının ardından Pamukova Aşağı Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

AYNI GÜN GELİN DE ÇIKTI

Yaşanan bu acı olaya rağmen, Kıran ailesi tüm hazırlıklar yapıldığından öğlen saatlerinde cenaze çıkan evlerinden bu kez gelin olan kızları Betül'ü gelinlikle damat evine uğurlamak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Kendisi de bir süre önce kalça kemiğindeki bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat geçiren gelinin babası Recai Kıran, aynı gün içinde babasının ölümüyle sarsıldıklarını, kızının bu mutlu gününde yaşananların Allah'ın takdiri olduğunu söyledi.

DHA