Spor Aykut Kocaman, Soldado'yu riske edecek mi?

Aykut Kocaman, Soldado'yu riske edecek mi?

Paylaş
Aykut Kocaman, Soldado'yu riske edecek mi?

Karabük maçı kadrosunu kurmakta zorlanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakat olan Roberto Soldado'nun oynama isteği karşısında bir karar vermek zorunda. Soldado Karabükspor'a karşı igneyle oynayabilir ancak sonrasında uzun süre sahalarda uzak kalma riski var

Vincent Janssen'in ayağındaki sakatlık nedeniyle kadroya giremeyeceği mücadelede forvet arayan Kocaman'ın imdadına Soldado yetişti.

İspanyol futbolcu, “Karabükspor maçında takımı yalnız bırakmak istemiyorum. Bu maçta oynamak istiyorum. Görev verirseniz oynamaya hazırım” dedi.

İĞNE İLE OYNAYABİLİR


Soldado dünkü antrenmanın tamamına katıldı, bugün de son bir kontrolden geçirilecek. Dizindeki ağrılar azalan ancak tam olarak bitmeyen yıldız futbolcunun iğne ile oynatılması da olasılık dahilinde.


SON KARAR AYKUT KOCAMAN'IN


Aykut Kocaman, Soldado ile başlayıp skor olarak rahatladıktan sonra bu oyuncuyu daha fazla riske atmamak adına kenara almayı planlıyor. Ancak iğneyle oynatmak Soldado'nun sakatlık süresini uzatabilir. Son kararı Aykut Kocaman verecek.

Öte yandan en zor zamanda bile kadroda düşünülmeyen Van Persie, yine 21 kişinin dışında kalacak. Fernandao ise yedek bekleyecek. (Sözcü)

Haberin Devamı