Spor Aykut Erçetin'e şantaj

Aykut Erçetin'e şantaj

Paylaş
Aykut Erçetin'e şantaj

Galatasaray'ın file bekçisi Aykut Erçetin'in nişanlısının çalınan fotoğraf makinesini satın alan kişi, çiftin özel fotoğraflarını görünce şantajda bulundu

Galatasaray’ın genç file bekçisi Aykut Erçetin’in nişanlısı geçen yıl Beşiktaş’ta bir alışveriş merkezinde çantasını çaldırdı.

Çantadaki fotoğraf makinesini internet üzerinden satın alan Erol Karapınar, makinede çiftin özel fotoğraflarını görünce Erçetin’e şantaj yaptı.

Karapınar USB belleğe kopyaladığı fotoğrafları ve şantaj mektubunu Antalya kampında Aykut’a ulaştırdı. Karapınar şantaj mektubunda şunları yazdı:

“Fotoğraflar medyaya veya kötü niyetli kişilerin eline geçerse Fenerbahçeli Colin Kâzım ve Önder Turacı’nın başına gelenler sizin başınıza da gelir. Gelmemesi için fotoğrafları size vermeyi tercih ediyorum.

Benimle irtibata geçerseniz hayatınız hiç bozulmadan devam eder. Benim de hayatımın bozulmaması için sizden ufak bir iyilik istiyorum. Kirada oturuyorum. Bir ev parası 90 bin TL rica ediyorum.

Eğer vermem diyorsanız bu fotoğraflar için Türkiye’de istediğim miktardan daha fazlasını verecek kişi ve kurumlar mutlaka vardır. Bana 90 bin lira gönder ya da ev al. Yoksa fotoğrafları satarım.”

Erçetin’in şikâyeti üzerine yakalanan Karapınar hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı “şantaj” suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Haberin Devamı