Rauf Tamer Ayıp oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Ayıp oluyor

Tonton bir insan. Onun ne suçu var? Cumhurbaşkanlığı’na kendi talip olmamış. Siyasi bir ihtirası da yok... Adamcağızı niye sürekli rencide ediyorsunuz? Etmeyin.

[[HAFTAYA]]

Evet... CHP’li değil. Solcu değil. Sosyalist değil. Öyle olmaya hiç mecbur da değil. Sağ kampa mensup biri. Üstelik muhafazakâr tarafı ağır basıyor. Bunu bile bile gel bizim adayımız ol demişlerse adamcağızın kabahati ne?

Aday olarak onu beğenmeyenler, beğendikleri birini bulup çıkarsınlar. Bir Bilim Adamı’nı incitmektense, kendilerine uygun bir başka aday arasınlar. Aramıyorlar. Partimiz zarar görür diyorlar. Peki, bu adayla hezimete uğrarsanız, partiniz zarar görmez mi?

Haberin Devamı

Zannedersiniz ki, Ekmel Bey, Hilafeti getirecek. Zannedersiniz ki, Ekmel Bey, Türkiye’yi Suudi Arabistan’a çevirecek. Madem öyle, derhal müdahale edin arkadaşlar, bir başka aday bulup önleyin bu tehlikeyi. Çünkü Ekmel Bey seçimi kazanırsa mahvolacağız. Ya da oylarınızı Tayyip Bey’e verin ki vatan kurtulsun. Ne yapalım? Gerisini de Kılıçdaroğlu düşünsün.

Not:

Balyoz sanıklarının yeniden yargılanacaklarına memnun oldum. Yargı’ya güvenimizin tazelenmesi için ne güzel bir vesile...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder