Coşkun Türk Ayıp ettiler
HABERİ PAYLAŞ

Ayıp ettiler

Dünya futbol tarihine gelmiş geçmiş en iyi sol bek o... Kariyerinde büyük zaferler var... Futbolunun sonbaharında Fenerbahçe’ye transfer oldu, bu transfer bile dünya medyasında “flaş” olarak duyuruldu. Onun Fenerbahçe’ye gelmesi büyük olaydı. Fenerbahçe forması giymesi büyük olaydı. Oynadığı dönemde Fenerbahçe’ye katkısı belki beklentilerin uzağında kaldı ama “Fenerbahçeli Roberto Carlos” olması bile büyük Fenerbahçe’nin daha da büyük olmasını sağladı.

Sezon başından beri “Gidiyorum, gideceğim, ikinci yarıda yokum” demesi belki can sıktı ama büyük bir futbolcunun böyle uğurlanmaması gerekirdi. Ayıp ettiler... En başta yönetim... Sheriff maçının Carlos’un son maçı olacağını biliyorlardı. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının bilet fiyatlarını 22 liraya çeken yönetim, Sheriff maçının bilet fiyatlarını niye yüksek tuttu? İnternet sitesinden veda mesajı yayınlamakla olmuyor...

Haberin Devamı

Gelelim taraftara... Tamam bilet fiyatları pahalıydı, ancak kombinesi olan taraftarın büyük bir kısmı Carlos’u uğurlamaya niye gelmedi? Ve en büyük ayıbı teknik direktör Christoph Daum yaptı. Veda maçında Carlos’la dalga geçer gibi 72’nci dakikada ısıtmaya başlattı, 89’uncu dakikada oyuna soktu. Daum’un bu hareketi bir hafta, bilemedin bir sezon konuşulur. Ama Roberto Carlos’un Fenerbahçe’de futbol oynadığı yıllar geçse de unutulmaz. Maçın neyini yazayım? Fenerbahçe için grupta hiçbir önemi yoktu. Zaten grup liderliğini garantilemişti, galip gelerek ülke puanına katkı yaptı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder