Türkiye (Son Dakika) Aydın'da korkunç kaza! Bir aile yok oldu...

Aydın'da korkunç kaza! Bir aile yok oldu...

Paylaş
Aydın'da korkunç kaza! Bir aile yok oldu...

Aydın’da bir yemeğe katılan Aydoğan Ailesi, yemek ve ziyaret sonrası evlerine dönerken trafik kazası geçirdi. Feci kazada bilanço çok ağır oldu

Feci kaza gece yarısı Karpuzlu yolu yakınlarında meydana geldi.

Aydın Efeler’de oturan yakınlarının yemek davetine katılan ve Karpuzlu ilçesinde ikamet eden Aydoğan ailesini taşıyan Rıza Aydoğan yönetimindeki otomobil, Hasan Bildik yönetimindeki maden kamyonu ile çarpıştı.




TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI


Kazada şoför Rıza Aydoğan, şoförün dedesi Rıza Aydoğan, annesi Serpil Aydoğan, babaannesi Zehra Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti. Şoför Rıza Aydoğan’ın babası Mehmet Aydoğan ağır yaralı olarak sıkıştığı araç içerisinde çıkarılarak Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yara almadan kurtulan TIR şoförü Hasan Bildik ise gözaltına alındı.




YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ


Adeta savaş alanına dönen karayolunda otomobil içerisinde sıkışan kazazedeleri kurtarmak için UMKE ekipleri seferber oldu. Uzun uğraşlar sonucu araçta sıkışanlar kurtarılırken, acı haberi alıp olay yerine gelen kazazedelerin yakınları fenalık geçirdi. Aynı kazada feci şekilde hayatını kaybeden Aydoğan Ailesinin 4 ferdinin cenazesi otopsi için Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı