Türkiye (Son Dakika) Aydın'da abi-kardeşi ayıran en acı tesadüf

Aydın'da abi-kardeşi ayıran en acı tesadüf

Paylaş
Aydın'da abi-kardeşi ayıran en acı tesadüf

Aydın Bozdoğan'da aynı iş yerinde çalışan iki kardeşten biri gececi biri gündüzcüydü. Yaşadıkları trajik kazadaki ayrıntılar yürekleri sızlattı

İbrahim ve Kadriye Nural çiftinin iki çocuğundan birisi olan 30 yaşındaki Ali Nural, komşusunun evinde çıkan yangının söndürülmesine yardım etmek isterken işe geç kaldı.

YANGINI HABER ALINCA YOLA ÇIKTI


Muğla’nın Kavaklıdere ilçesindeki mermer ocağında abisiyle birlikte çalışan 28 yaşındaki Özcan Nural ise, köylerindeki yangını haber alınca sabah işten çıktıktan sonra mesaiye kalmadı ve hızla köyüne doğru yola çıktı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR


Yangının kontrol altına alınmasının ardından motosikletiyle yola çıkan Ali Nural ile yangının söndürüldüğünden haberi olmadığı için bir an önce köyüne ulaşmaya çalışan Özcan Nural’ın kullandığı motosiklet, ana yolda kafa kafaya çarpıştı. Yoldan geçen sürücülerin kazayı görmesi üzerine bölgeye ambulans sevk edildi.

KURTARILAMADI


Başından ağır yaralanan Ali Nural, Yatağan, Muğla ve son olarak Denizli Server Gazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ali Nural, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılmadı.

ABİSİ OLDUĞUNU 24 SAAT SONRA ÖĞRENDİ


Kaza yaptığını ve çarpıştığı kişinin abisi olduğunu 24 saat sonra öğrenen Özcan Nural ise Nazilli’de yapılan ilk tedavisinin ardından ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Abisinin ölümünden habersiz olan Özcan Nural’ın sol kolu ve bacağında kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin ise bulunmadığı öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ


Kazada hayatını kaybeden 2 kız çocuğu babası Ali Nural’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Haydere Mahallesi’nde toprağa verildi.

Haberin Devamı