Spor Aybaba'nın ilk hedefi Kardec

Aybaba'nın ilk hedefi Kardec

Paylaş
Aybaba'nın ilk hedefi Kardec

Brezilya'da futbolcu avına çıkan teknik direktör Samet Aybaba, Santos'ta forma giyen 23 yaşındaki golcüyü gözüne kestirdi

Düşük maliyetli oyuncular bulmak için Brezilya’ya küçük çaplı bir keşif ziyareti yapan teknik direktör Samet Aybaba, aradığı santrfor adayını buldu: Alan Kardec.

Kartal’ın teknik patronu, Santos’ta kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki golcünün ismini yönetime iletti. Bonservisi Portekiz kulübü Benfica’da olan ve sezonu Santos’ta geçiren Kardec, 27 karşılaşmada 2 gol attı.

Brezilya 20 yaşaltı milli takımında 15 kez forma giyip, 6 kez ağları sarsan Kardec, gelecek vaadeden yetenekler arasında gösteriliyor.

Santrfor ve sağ açık olarak oynayabilen Kardec’in bonservis bedelinin 1.5 ile 2 milyon Euro arasında olduğu öğrenildi. Samet Aybaba’nın, Kardec dışında yönetime bir isim daha ileteceği bildirildi.

ROBINSON YOLDA

Öte yandan Kartal’ın her konuda anlaşmaya vardığı kaleci Paul Robinson, Blackburn Rovers’la yollarını ayırdığını açıkladı. 32 yaşındaki file bekçisinin önümüzdeki günlerde Beşiktaş’a imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı