Türkiye (Son Dakika) Ayaklarında elektronik kelepçeyle hırsızlık yaptılar!

Ayaklarında elektronik kelepçeyle hırsızlık yaptılar!

Paylaş
Ayaklarında elektronik kelepçeyle hırsızlık yaptılar!

Antalya'da, hırsızlık suçundan denetimli serbestlik uygulanıp ayaklarına elektronik kelepçe takılan iki kişinin de aralarında bulunduğu hırsızlık çetesi çökertildi

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son dönemde Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde oto ve evden hırsızlık olaylarının artması üzerine geniş çaplı araştırma başlattı.

Hırsızlığın gerçekleştiği bölgelerde onlarca güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, 5 kişilik hırsızlık şebekesi üyelerinin kimliğini belirledi. Dün sabah operasyon yapan ekipler, G.K., E.A., Y.S., Ü.B. ve C.A.’yı yakaladı. Şüphelilerin 2 ev, 1 motosiklet, 1 işyeri, 1 kapkaç ve 5 otomobilden hırsızlık olmak üzere toplam 10 olaya karıştığı tespit edildi.


UYUŞTURUCU ALMAK İÇİN HIRSIZLIK YAPIYORLAR


Şüphelilerin uyuşturucu madde bağımlısı oldukları ve hırsızlıkları madde temininde kullanmak üzere gerçekleştirdikleri belirtildi. Hırsızlıklarda kiralık araç kullandıkları belirlenen şüphelilerin, araçların parasını ise işyerlerinden çaldıkları alkollü içkilerle ödedikleri belirtildi.


GÜNDÜZ HIRSIZLIK YAPIYORLAR, GECE EVE GELİYORLAR


Şüphelilerden G.K. ve E.A.’nın bir süre önce hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden denetimli serbestlikle serbest bırakıldığı belirlendi. Ayak bileklerine elektronik kelepçe bulunan 2 şüphelinin gündüz hırsızlık yaptığı, gece ise evlerinde oldukları belirtildi.

Bülent TATOĞULLARI / ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı