Dünya Avustralya'da kaybolan yaşlı kadın, timsahın midesinden çıktı

Avustralya'da kaybolan yaşlı kadın, timsahın midesinden çıktı

Paylaş
Avustralya'da kaybolan yaşlı kadın, timsahın midesinden çıktı

Avustralya'da bir timsahın içinde bulunan insan kalıntılarının, 79 yaşındaki bir kadına ait olduğu saptandı

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir yaşlı bakım evinde kalan Anne Cameron isimli kadın geçen hafta kaybolmuştu.

Bunama şikayetiyle bakım altında tutulan Cameron, geçtiğimiz hafta bir öğleden sonra çıktığı yürüyüşten geri dönmemiş ve yaşlı kadını için arama çalışmaları başlatılmasına rağmen herhangi bir sonuç alınamamıştı.

MİDESİNDE KADINA AİT KEMİKLER BULUNDU


Port Douglas'ın güneyinde bulunan Craiglie Creek'de bir adet baston ve bazı kıyafetler bulunmuş, bunların yaşlı kadına ait olduğunun tespit edilmesi üzerine olayla ilgili olarak çevredeki timsahlardan şüphelenilmişti. Ekiplerin bölgede kurduğu tuzaklar sayesine yakaladıkları 4.3 metre uzunluğundaki devasa timsah incelendiğinde ise midesinde Anne Cameron'a ait kemikler bulundu.



BU İLK DEĞİL


Son 18 ay içinde 35 yaşındaki Warren Hughes ve 46 yaşındaki Cindy Waldron da aynı bölgede timsahlar tarafından öldürülmüştü. Cameron'ın ölümü üzerine halk timsahlar ile daha etkili bir şekilde mücadele edilmesi için hükümete baskı yapmaya başladı.

TİMSAH ÖLDÜRÜLDÜ


Cameron'ın oğlu Craig ise timsahların timsah oldukları için suçlanamayacağını ve annesinin ölümüne misilleme yapılmasını istemediğini söylemişti. Ancak timsahın bu sabaha karşı yaban hayat yetkilieri tarafında öldürüldüğü açıklandı.

Haberin Devamı