Spor "Avrupa'ya bileğimizin hakkıyla gitmek isteriz"

"Avrupa'ya bileğimizin hakkıyla gitmek isteriz"

Paylaş
"Avrupa'ya bileğimizin hakkıyla gitmek isteriz"

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, UEFA'nın Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerine disiplin soruşturması açmasına ilişkin, "Kulüplerin ceza alması ve onların yerine Avrupa kupalarına katılmamız içimize sinmez" dedi.

Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, spor kamuoyunda, Sivasspor ve Eskişehirspor’un ceza alması halinde Kardemir Karabükspor’un Avrupa kupalarına katılacağı iddiasının ortaya atıldığını hatırlattı.

Haberin Devamı

Hiçbir kulübün ceza almasına sıcak bakmadıklarını belirten Gölbek, "Geçtiğimiz sezon ligde iyi mücadele ettik. Avrupa kupalarına katılmak için çalıştık ancak başarılı olamadık. Bunu bileğimizin hakkıyla yapmak isteriz. Kulüplerin ceza alması ve onların yerine Avrupa kupalarına katılmamız içimize sinmez. Birilerinin ceza almasını beklemek Kardemir Karabükspor’a asla yakışmaz. Her iki kulübümüzün de ceza alması bizi son derece üzer" ifadesini kullandı.

Gölbek, istememelerine rağmen herhangi bir ceza durumunda zorunlu olarak Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

AA