Ekonomi Avenue Ingiltere yolcusu

Avenue Ingiltere yolcusu

Paylaş
Avenue Ingiltere yolcusu

Temsa'nın Türk mühendisler tarafından geliştirilerek Adana Fabrikası'nda ürettiği toplu taşıma aracı Avenue ilk ihracatını İngiltere, Almanya ve Azerbaycan'a yaptı

TOPLU TAŞIMA İDDİALI

Haberin Devamı

Sabancı Holding şirketi Temsa, toplu taşıma aracı Avenue’nün ilk ihracatını yenilenen logosuyla İngiltere, Almanya ve Azerbaycan’a yaptı. İhracat nedeniyle Sabancı Center’da düzenlenen törende konuşan Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı, Avenue’lerin tamamının Temsa ar-ge’deki (araştırma-geliştirme) Türk mühendisler tarafından geliştirilerek Temsa Adana Fabrikası’nda üretildiğini belirtti. Sabancı “Temsa Avenue, şehiriçi toplu taşımacılık alanında iddalı olacak” dedi.

TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GİDECEK

Almanya ve İngiltere yollarında Avenue’lerin dolaştığını belirten Sabancı, “İstanbul’da, Bodrum’da, Türkiye’nin her yerinde Avenue’lerin dolaşmasını, vatandaşlarımızı emniyet ve kaliteyle tanıştırmasını diliyoruz” dedi. Temsa Global Üst Yöneticisi Mehmet Buldurgan, yenilenen marka kimliği ve logonun ardından yapılan ihracatın devamının geleceğine inandıklarını belirterek “Euro 4, Euro5 Diesel, CNG ve Hibrid Avenue’lar ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlara hizmet için çalışmamızı sürdürüyoruz” dedi.

Haberin Devamı