Spor Aurelien Chedjou: Galatasaray'dan ayrılıyorum

Aurelien Chedjou: Galatasaray'dan ayrılıyorum

Paylaş
Aurelien Chedjou: Galatasaray'dan ayrılıyorum

Kamerunlu stoper Aurelien Chedjou, Galatasaray ile yollarının sezon sonunda ayrılacağını açıkladı

Bu sezon büyük düşüş yaşayan ve bireysel hataları nedeni ile Galatasaray taraftarları tarafından eleştirilen Aurelien Chedjou, Fransa'da katıldığı bir televizyon programında transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'dan ayrılmak üzere olduğunu itiraf etti. Aurelien Chedjou, Swansea ve Southampton ile görüşme yaptığını fakat anlaşma sağlayamadığını belirtti.

TRABZONSPOR MAÇINA ÇIKMAYINCA...


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Chedjou, Tudor'un kendisine verdiği şansı da değerlendiremedi ve Kamerunlu stoper yeni sözleşme yapma fırsatını Trabzonspor maçı öncesinde yaptığı tavırla kaybetti. Ayağında topuk dikeni rahatsızlığı olan ve Gençlerbirliği maçında iğne ile sahaya çıkan Chedjou, aynı fedakarlığı Trabzonspor deplasmanında göstermedi.


FEDAKARLIK YAPMADI, GÖZDEN DÜŞTÜ


Geçtiğimiz hafta maça günler kala "Ben bir daha iğne ile oynamam. Sakatlığım geçmeden sahaya çıkmam" diyen Chedjou'nun bu tavrı, Teknik Direktör Igor Tudor'u rahatsız etti. Riekerink döneminde kadro dışı bırakılan sonra aöedilen ancak forma yüzü göremeyen Chedjou'ya, Tudor şans vermişti. Fakat Chedjou'nun, Gençlerbirliği maçında olduğu gibi Trabzon maçında da iğne ile sahaya çıkabilecek olan Chedjou'nun bu fedakarlığı sergilememesi nedeniyle Hırvat hocayı kızdırdı. Tudor'un da gözünden düşen Chedjou sezon sonunda Florya'ya veda edecek.

Haberin Devamı