Ekonomi Audi SQ2 objektiflere yakalandı

Audi SQ2 objektiflere yakalandı

Paylaş
Audi SQ2 objektiflere yakalandı

Audi’nin halihazırda en küçük crossover modeli, Audi SQ2 isimli versiyonuyla görüntülendi. İşte agresif minikteki değişiklik ve yenilikler!

Alman şirketin satıştaki en küçük SUV modeli Q3‘ün, tahtını ABD’de Q2‘ye bırakmak üzere olduğu şu günlerde, gündemi bir de SQ2 meşgul etmeye başladı. 2016 Cenevre Motor Fuarı’nda tanıtılan Q2’ye kardeş geliyor! Otomobil gündemini takip ediyorsanız Q2’nin halihazırda Nürburgring’de ve Almanya’da birtakım başka zorlu testlere sokulduğunu da biliyorsunuzdur. Gövde gösterisi için gün sayan mini crossover’ın “S” modeli, Audi’nin tipik değişikliklerini içeren bir kardeş niteliğinde olacak.

Çekilen casus fotoğraflara gelecek olursak, SQ2 modeli, kamuflajlı da olsa net şekilde ön ve arka tamponda değişikliklere sahip. İki yanda çift olmak üzere toplam 4 egzoz çıkışı olduğu görülen otomobil ayrıca, yükseltilmiş teker sistemiyle de göze çarpıyor.

Aracın ana motoru muhtemelen Audi S3 ile aynı olacak. Bu motor, 2.0 litre turbo şarjlı benzinli ve 310 beygirlik kapasiteye sahip. Beklentilere göre daha mütevazı motor seçeneği de araca eşlik edecek. 2 litrelik ve daha düşük kapasiteli bir motorun yanında iddialara göre RS3‘te yer alan 400 beygirlik 2.5 litre motoru opsiyon olarak otomobile eklenebilir. Ayrıca güncel Q2‘nin en güçlü motoru 187 beygirlik kapasiteye sahip olduğunu da hatırlatalım. Crossover’ın taşıyacağı şanzıman ise muhtemelen 7 ileri çift kavrama otomatik olacak.

İlgi çekici model, beklenen “düşük hacimli” motoruyla ülkemizde daha iddialı olacaktır. Bu motorun sahip olduğu donanımlar maalesef henüz bilinmiyor.

Jurassic World: Fallen Kingdom’ın ilk fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı