Spor Atletico Madrid Başkanı'ndan çarpıcı açıklamalar

Atletico Madrid Başkanı'ndan çarpıcı açıklamalar

Paylaş
Atletico Madrid Başkanı'ndan çarpıcı açıklamalar

Atletico Madrid'in bir numaralı ismi Enrique Cerezo, Türk futbolunu ilgilendiren çok önemli açıklamalar yaptı. Cerezo'nun açıklamaları Arda Turan konusunda Atletico Madrid cephesinden yapılan ilk ve en net açıklama oldu.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın hazırlayıp, sunduğu Spor Kazanı Programı’na telefon bağlantısıyla katılan Madrid Kulübü’nün başkanı Cerezo, “Arda ilk olarak UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’a karşı oynadığımızda dikkatimizi çekti. Arda’nın iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyoruz. Futbolla ilgilenen tüm otorite ve yetkililer de iyi futbolcu olduğunu söylüyor. Referansları ve potansiyel yeteneği çok iyi. Beğeniyoruz; ama transferle ilgili sezon sonuna kadar yorum yapmayacağız” dedi.

Haberin Devamı

'ARDA BİZİ İLGİLENDİREN BİR FUTBOLCU'

Arda’yı futbolcu olarak beğendiğini vurgulayan Cerezo, “Arda, benim için sorun yok. Kulübümle anlaşma sağlanırsa Atletico’ya gideceğim. Galatasaray ise Arda transferi için Atletico’yla görüşmeler başladı açıklamasını yaptı ne diyeceksiniz?” şeklindeki soruya “Arda Turan bizi ilgilendirebilecek bir futbolcu, ilgilenebiliriz ama lig bitene kadar ve maçlarımızı tamamlayana kadar ne bir transfer girişiminde bulunuruz ne de bir yorum yaparız. Sezon sonuna kadar bu konuda Atletico’dan kimse konuşmayacak” cevabını verdi.

'FORLAN SENEYE DE ATLETİCO MADRİD’TE KALACAK'

Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı, ayrıca Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğundan bahsedilen Diego Forlan’la da ilgili açıklama Enrique Cerezo, “Forlan takımımızın en önemli parçalarından bir tanesi. Forlan önümüzdeki sezon da takımda kalacak. Ben eminim ki Forlan seneye de bizde oynayacak. Evet bu konuda çok kesin konuşuyorum” dedi.

Haberin Devamı

'TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE ARDA’NIN YENİK TEKNİK DİREKTÖRÜ FLORES OLACAK

Colchonera (Atletico de Madrid) başkanı Cerezo, teknik direktörleri Flores’in sezon sonunda ayrılacağı, yerine Schuster, hatta Fatih Terim’in düşünüldüğü, İspanyol teknik adamın ise Beşiktaş’a gideceği iddiasıyla ilgili olarak ise “Quique Sanchez Flores sayesinde iki Avrupa Kupası kazandık (UEFA Avrupa Ligi ve Süper Kupa) dolayısıyla çok memnunuz kendisinden. Sezon sonunda da devam edeceğiz. Teknik direktör arayışımız yok. Teknik direktörümüzü de hiçbir yere bırakmaya niyetimiz yok” şeklinde konuştu.

ATLETİCO, GÖKHAN GÖNÜL’Ü İZLİYOR MU?

Enrique Cerezo “Fenerbahçe’den Gökhan Gönül ya da bir başka Türk futbolcusuyla da ilgileniyor musunuz” şeklindeki soruya ise “Teknik ekibimiz dünyanın dört bir yanında oyuncuları izliyor. Ancak şu aşamada herhangi bir değerlendirmemiz ya da harekete geçtiğimiz bir oyuncu yok” dedi.

SİMAO, ATLETİCO’DA MÜKEMMELDİ; BEŞİKTAŞ’TA MÜKEMMEL OLACAK

Devre arasında Atletico’dan ayrılıp Beşiktaş’a gelen Simao Sabrosa’dan övgü dolu sözlerle bahseden başkan Cerezo, “Simao, Atletico’da çok iyi bir oyuncuydu. Beşiktaş’ta da olağanüstü bir oyuncu olacak. Kişilik olarak da mükemmel bir insan… Simao’yu benim için kucaklayın. Onu çok seviyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’I TAKİP EDİYORUM

Cerezo, Türkiye’den Galatasaray ve Beşiktaş’ı takip ettiğini belirterek, “Galatasaray ve Beşiktaş takip ediyorum. Galatasaray’la karşılıklı oynadığımız, Beşiktaş’ı da eski futbolcularımız orada oynadığı için takip ediyorum Sizin taraftarlarınız ve futbol oynama şekliniz bizim hoşumuza gidiyor. Sizi Türkiye’de tekrar ziyaret etme şansımız olursa bunu kaçırmayız” dedi.

LİGİ 5 YA DA 6. SIRADA BİTİRİP AVRUPA LİGİ’NE GİDERİZ

Enrique Cerezo, son olarak bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan takımının en azından Avrupa Ligi’ne gideceğine inandığını belirterek, “Sanırım Avrupa Ligi’ne gideceğiz. 5. ya da 6. bitireceğiz. Sanırım Avrupa Kupaları’na katılacak yeri elde edebiliriz” dedi.