Dr. Haydar Dümen Ateşi erkek yakar..
HABERİ PAYLAŞ

Ateşi erkek yakar..

Haberin Devamı

Kadınların orgazm sorunu malum. Beyler, bu sadece kadının derdi değil. Unutmayın, ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır’. Dümeni elinize alın ve fantezilerinize ağırlık verin ki yatak odanızdan mutluluk eksik olmasın...

Orgazm olamıyorum

2 yıldır ilişkiye giriyorum ama vajinal orgazm olamıyorum. Klitoral yoldan oluyorum. Düzelme şansım var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, tedaviye büyük umutlarla gitmezsen, evlilik koşulları oluşursa zaman içerisinde ufak yardımlar yapılabilir. Uzmanın doğru seçimleriyle, zamanın el ele vermesi yol alınabilir. Senin de ‘Acaba neden böyleyim?’ diye düşünmemen gerek.

Mastürbasyon ne demek?

Mastürbasyon ne demektir ve nasıl yapılır?

CEVAP

Değerli okurum, artık Haydar Hoca’ya da alfabenin A’sını da sormayın canım. Şurada koskaca bir bilimadamıyız ve kariyerimiz var. Anaokul öğretmeni değiliz yani!!!

Neden ilişkiden zevk alamıyorum?

10 aylık evli kadınım. Düzenli ilişkiye giriyoruz ama zevk almıyorum. Şimdi hamileyim. Acaba ileride bu durum düzelirmi? Yoksa bir doktora mı başvurayım?

CEVAP

Sevgili okurum, önce sağlıklı doğum yap. Doğumdan sonra 6 ay geçsin. Bir çözüm yolu bulunabilir. Çözümün yarısı senin elinde. Acele etme, fantezilerden yararlanın. Eşinin erken boşalması varsa, tedavi edilmeli. ‘Soğuk kadın yoktur ama kadının ateşini yakamayan erkek vardır’ sözü Freud’un.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ile ilişkiye girmeye çalışıyordum. Penisimden zevk suyu geldi. Sadece vajinasının üstüne sürdüm ama içine girmedim. Sizce hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, hayır. Büyük ihtimalle hayır.

İlaçla tedavi edilir mi?

20 yaşındayım ve sevgilimle düzenli olarak ilişkiye giriyorum. Ama erken boşalıyorum. En fazla 2-3 dakika sürüyor. Bunun tedavisi var mı? İlaçla tedavi mümkün değil mi?

CEVAP

Çocuğum, bu sorunun tedavisi var. Ama tedavi koşulların uygun değil. Eğer bu kızla 6 ay sürekli birlikteliğin varsa ya da olacaksa bu durumda tedavi edilir. Çünkü “Bir ilaç alayım, her şey bitsin” olmuyor. Evlendikten sonra sorun 3-5 ay süreyle hâlâ devam ediyorsa, o zaman çözüm buluruz.

Erken boşalma nasıl çözülür?

29 yaşındayım ve nişanlıyım. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarında bu durum tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz. Bu kadarını bilmeni isterim.

Ne sıklıkta mastürbasyon yapayım?

18 yaşında kızım. Günde 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Sizce mastürbasyon ne kadar sıklıkta olmalı? Kendimi yalnız hissediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, kolay gelsin, keyfine bak. Benim ufacık önerimi de dikkate al. Şunu gün aşırıya çevir. Bu kadar zahmete katlanırsın sanırım. Hadi kızım, hatırım için.

Kızlık zarım esnek mi?

16 yaşında kızım. Vajinama birkaç kez parmağımı soktum, hiç kan gelmedi. Arkadaşım, kızlık zarımın geniş olduğunu ve onu penisin bozabileceğini söyledi. Sizce bu doğru mu? Benim kızlık zarım esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, hem esnek hem geniş. Her ikisini de doğru olabilir. Bu böyledir diye de bunu bir avantaj olarak kullanmayacağını umarım.

Sevgilim hamile mi?

22 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama üzerimizde pantolonlarımız vardı. Sizce kızın hamile kalma olasılığı var mı? Adeti gecikmiş.

CEVAP

Değerli okurum, üzülme. Psikolojik sıkıntı yaşıyor. Ya da adeti gecikmiştir. Keyfinize bakın gebelik söz konusu değil.

Kız dalga geçiyor

18 yaşındayım. Penisim 7 santim. Kız arkadaşındam utanıyorum. Sevgilim benimle alay ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ölçüm hatan yoksa, kesinlikle bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına gidesin, ne yapılacak ne edilecek öğrenesin.

Hapın etkisi olur mu?

21 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim. Sizce normal mi? Penisimi büyütmek istiyorum. Penis büyütücü hapların etkisi olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, penis büyütücü hapların etkisi olmaz. Etkisi olsaydı meraklısı çok olurdu. Penisin normaldir. Keyfine bakacaksın, işini yapacaksın, günü gelince evleneceksin. Haydar Hoca’na da bir teşekkür mesajı atacaksın.

BÖYLE SORU YOK

Mastürbasyondan sıkıldım

Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum. Çok sıkıldım, acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Yaşını bile yazmayı unutan değerli okurum. Nedir senin durumun? Yalnız alışverişe alışmışsın. Bir girişe, bir çıkışa mahkum olmuş, iradeni tavana asmışsın. Önce iradeni cebine koy. Her gün birkaç kere oku ve üzerine not ekle. Her seferinde iradene yenik düşersen moralini bozma. Ertesi günü bekle. İnternete takılma. Aklına bir şey gelince mümkünse hemen dışarı fırla. Haydi yavrum, huysuz atı eğitmek çok zordur. Şimdilik bu kadar!!!

İlişkiden korkuyorum

17 yaşındayım, cinsel organım 7 santim. İlişkiye girmekten korkuyorum. Acaba bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, senin yaşında bir çocuk, gerdeğe girecek. Annesine “Korkuyorum” deyince annesi korkusunun sertleşme sorunu olduğunu nereden bilsin. Hemen nasihata başlar. “Bak oğlum, önce malzemeyi iyice bile ve temizle, gerisi kolay” demiş. Bir saat sonra bakmış ki çocuk oklavayı almış temizliyor, bıçağı da biliyor. Annesi “Nedir bunlar?” deyince, “Sen öyle dedin anne” diye anlatmaya başlamış. 3-4 yaşlarındaki bir çocuğa “Anneni mi yoksa elma şekerini mi daha çok seviyorsun?” diye sorulduğunda yanıtı elma şekeri olur. Demek ki her eylemin bir zamanı var. Önce 7 santimde anlaşalım. Ölüsü mü, dirisi mi? “Dirisi” diyorsan, hemen durumu ailene anlat, uzman görsün, adını koysun. İşlev sorunu bize kalsın. Tam 2 yıl sonra bugüne randevu veriyorum, o zaman bana bir mail atarsın.

Karımın fantezileri pilimi bitirdi

42 yaşındayım, esnafım. Akşam yorgun argın eve döndüğümde karım beni kapıda türlü türlü fantezilerle karşılıyor. Pilim bitti, tükendim. Yardımınıza ihtiyacım var. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, bir de eşinin yaşı ile evlilik yıllarını ve kaç çocuk olduğunu da yazsaydın. Yıllar yorgun, sen yorgun. Eşin evde işlerini bitirmiş. Nereye baksa her şey cinsellik çağrışımları yapıyor. Güzel kadınlar, kızlar, yakışıklı erkekler televizyonları, gazeteleri süslüyor. Bu haberler de iştahı körüklüyor. İnterneti bu amaçla kullanırsa başka bir yoldadır. Genellikle bir gün birine toslar. Bunlara çare: Eşinin de senin gibi yorulması. Akşama işten eve geldiğinde sadece trafik onu haşat etmeye yeter. Saat 22.00’de gözler kapanıyor, divana uzanıyor. Bu işin böyle çözüleceği akla yakın geliyor. Bir de hormonal durumu olabilir. Önünüzdeki 40 yılın hatırı için de onu bir uzmana götürüver.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder