Spor Aslan'ın moral gecesi

Aslan'ın moral gecesi

Paylaş
Aslan'ın moral gecesi

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında kötü gidişe “dur” demek istiyor

Turkcell Süper Lig’de 3 haftadır galip gelemeyen Galatasaray, Antalyaspor ile bugün oynanacak maçta 3 puanla tanışmak amacında. Diyarbakırspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalıp, Bursaspor’a kaybeden Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Haberin Devamı

ARDA TARAFTARA ZAFER SÖZÜ VERDİ

Galatasaray kaptanı Arda Turan, ligde son haftalarda başarısız sonuçlar aldıklarını belirterek “Son üç maçta 7 puan kaybettik. Bu nedenle Antalyaspor’u mutlaka yenmek zorundayız. Taraftarımız bize güvensin. Bu kez galibiyet gelecek” dedi. Sarı-Kırmızılı futbolcu, “Bursa’da kötü oynadık, kaybettik. Ancak Manisaspor ve İstanbul Belediye maçlarında şanssızdık. Kazanacağımız maçları son dakikalarda yediğimiz gollerle berabere noktaladık. Bu kez aynı hataya düşmeyeceğiz” diye konuştu.