Osman Şenher Aslan'ı beğendim
HABERİ PAYLAŞ

Aslan'ı beğendim

Galatasaraylı taraftarların takımlarından istediği buydu. Koşacaksın, iyi mücadele edeceksin, 90 dakika ayakta kalacaksın. Dün gece Fenerbahçe karşısında bunu başardılar. Hatta galip bile gelebilirlerdi. Hagi- Tugay ikilisi, tabii ki “Sihirbaz” değil. Futbolda zaten sihirbazlık falan yoktur. Ne yaptılar? Bundan önceki maçlarda çok kötü olan orta sahayı, üçlediler. Lorik Cana, Mustafa Sarp ve Ayhan... Bu futbolcular da çok iyi mücadele ettiler. Emre ve Mehmet Topuz’a topla oynama imkanı bırakmadılar.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Fenerbahçe’nin oyun kurucu futbolcuları markaj altında kalınca, fazla gol pozisyonu üretemediler. Kanat bekleri Hakan Balta ile Sabri de, Dia ve Stoch’a boş alan bırakmayınca Fenerbahçe bunalıma girdi. Kadıköy gibi zor bir deplasmandan 1 puan almak Galatasaray’ın taraftarlarını, camiasını mutlu etti. En azından Hagi ve Tugay ikilisi ilk maçlarında herkes “7-8 fark yer” derken, 90+3’te Pino’nun o muhteşem vuruşunu Volkan aynı güzellikte kurtaramasa hem galip geleceklerdi hem de kahraman olacaklardı.

Frank Rijkaard, sezon başından beri takıma bu kadar tempolu futbol oynatamadı. Elano dün gecenin yıldızlarından biriydi. Rijkaard, Brezilyalı yıldızı hiç düşünmedi. Her şeyden önemlisi “Santrfor lazım” diye bizler yazarken, Pino’yu bir kere olsun o mevkide denemedi. Hagi iki gün takımın başında kaldı, Pino’yu çaresizlikten Baros’un yerinde oynattı. O Pino Fenerbahçe’yi Kadıköy’de az kalsın yakıyordu. Sonuçta moraller düzeldi... Hagi Galatasaray’ı toparlayacak. Yeter ki yönetim samimi olsun, gerekli desteği versin...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder