Spor Aslan'da ocak harekatı

Aslan'da ocak harekatı

Paylaş
Aslan'da ocak harekatı

Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Frank Rijkaard, İstanbul Belediye beraberliği sonrası bir toplantı yaptı ve kötü gidişatın durdurulması konusunu masaya yatırdı

Çeşitli önlemlerin ele alındığı görüşmede devre arasında kadroya takviye yapılması konusu da görüşüldü. Hollandalı çalıştırıcının, ocak ayında yönetimden stoper ve forvete takviye istediği öğrenildi. Gökhan Zan’ın sık sık sakatlanması, Emre Güngör ve Emre Aşık’ın da bir türlü istenen seviyeye ulaşamamasını göz önünde bulunduran Rijkaard’ın, Servet’in yanına yabancı bir stoper talep ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

SERCAN OLMAZSA YABANCI

Milan Baros’un ayağının kırılmasının ardından görev verdiği Nonda’dan memnun olmayan Rijkaard, ayrıca Baros’un sakatlıktan sonra eski gücüne kavuşamayacağı endişesiyle yönetimden bir de golcü istedi. Sarı-Kırmızılı idarecilerin bu gelişmenin ardından hemen çalışmalara başladığı ve golcü konusunda rotayı Bursasporlu Sercan Yıldırım’a çevirdiği öğrenildi. Yeşil-Beyazlılar’ın Sercan için 6.5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği, Cim Bom’un ise 3 milyon euro artı 2 futbolcu önerdiği kaydedildi. Eğer Sercan Yıldırım’ın transferi gerçekleşmezse, Galatasaray yabancı bir golcüyü kadrosuna katacak.

OSMAN ŞENHER