Spor Aslan dünya devi olacak

Aslan dünya devi olacak

Paylaş
Aslan dünya devi olacak

Adnan Polat 2010'da dünyanın en büyük markalarından biri olmak için çaba gösterdiklerini ifade ederek 'Hedefimiz Süper Lig'de ve Avrupa'da şampiyonluk' dedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Türkiye’de ve Avrupa’da kendileri için erken başlayan bir sezonun ilk dönemini kapattıklarını ifade ederek, hedeflerinin büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Polat, “Uzun soluklu bir mücadelenin kendi doğasına uygun bir sonucun ardından, ikinci döneme çok kısa bir aranın ardından gireceğiz. Maratonumuzun gerek Türkiye ayağında, gerekse de geleneksel olarak çok önemsediğimiz Avrupa kulvarında hedeflerimizden sapmaksızın yolumuza devam ediyoruz. 2010 sağlıklı bir mali yapı için büyük değişimlerin yaşanacağı bir yıl olacak.

Dünyanın dev kulüpleri arasına girmeye çalışıyoruz. Bu süreç zarfında çıktığımız yolun doğruluğuna inanarak bize destek veren bütün Galatasaraylılara yürekten teşekkür ediyorum. Yaşadığımız her zorluğu aşmamızı sağlayan en önemli etken, arkamızda ve yanımızda hissettiğimiz bu sevgi dolu destektir” şeklinde konuştu.