Magazin Aşk yuvaları kiraya çıktı

Aşk yuvaları kiraya çıktı

Paylaş
Aşk yuvaları kiraya çıktı

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi birlikte yaşadıkları evi boşalttı

Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi’nin aşkı, 2005 yılında Hürriyet Gazetesi’nin onları Ömerli Kasaba Evleri’nin balkonunda görüntülemesiyle ortaya çıkmıştı.

Çift, boşanmaya karar verince o evi de boşalttı. Bilginer aynı site içinde, Yengi ise oraya yakın Kütük Evleri’nde birer ev kiraladı. Boşalttıkları villa ise aylık 5 bin lira ödeyecek yeni kiracısını bekliyor.

ZOR ROL

Haluk Bilginer, yeni dizi projesi “Hayatımın Rolü” için, her çekim günü İngiliz makyaj ustası Kristyan Mallet tarafından hazırlanan maskeler yardımıyla kadın kılığına girecek. Bilginer, Star’da yayınlanacak dizide, velayetleri annelerine verilen çocuklarını görebilmek için kılık değiştiren bir adamı oynayacak.

Usta oyuncunun kullandığı maskeler Londra’da hazırlanıyor ve her bölüm için Türkiye’ye en az üç dört maske gönderiliyor. Her birinin maliyeti 1000 paund olan maskeler, Bilginer’in suratında maksimum altı saat kalabiliyor. Kadın kılığına girebilmek için en az iki saat makyaj koltuğunda oturmak zorunda kalan oyuncu, “Beni tek zorlayan şey makyaj ve bu sıcaklarda içime giymek zorunda kaldığım dolgu malzemeleri” diyor.

Haberin Devamı