Dünya Aşk üçgeninde korkunç intikam

Aşk üçgeninde korkunç intikam

Paylaş
Aşk üçgeninde korkunç intikam

Kıskançlık krizine giren kadın, arkadaşının paraşütünü bozarak 4 bin metreden yere çakılıp ölmesine neden oldu

Belçika’da mahkeme, kıskançlık krizine girdiği için arkadaşının paraşütünü bozarak 4 bin metreden yere çakılmasına neden olan Els Clottemans’ı ömür boyu hapse mahkum etti.

BBC’nin haberine göre Tongeren Mahkemesi, serbest düşüşçü Els Clottemans’ı (26), çok yakın arkadaşı ve yine kendisi gibi serbest düşüşçü olan Els Van Doren’i (30) tasarlayarak öldürmekten suçlu buldu.

Mahkeme, aylar süren dava sırasında somut bir delil bulunamamasına rağmen, El Clottemans’ı birinci derece cinayetten suçlu bularak ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

Olay aynı zamanda çok iyi arkadaş olan iki paraşütçü kadının aynı kişiye aşık olmasıyla patlak vermişti.

İddiaya göre Els Clottemans ile Els Van Doren yıllardır aynı havacılık kulübünde birlikte paraşüt atlayışları yapıyordu. Ancak 2006 yılında kulübe katılan Hollandalı Marcel Somers yüzünde iki arkadaşın arası açıldı.

AYNI YATAKTA YAKALADI

Her iki kadın da Somers’ten hoşlanmış, ancak Hollandalı genç, Van Doren’in aşkına karşılık vermişti. Hatta aynı evde geçirdikleri bir gecenin ardından Clottemans, Van Doren ile Somers'i aynı yatakta birlikte uyurken yakalamıştı.



Bu olayın ertesi günü ise Clottemans ile Van Doren paraşüt çalışmasına katılmış ve 4 bin metre yükseğe çıktıklarında üçü birlikte atlamıştı.

Ancak paraşütleri açma zamanı geldiğinde Van Doren’in paraşütü açılmamış ve uzun süre paraşütle boğuşan kadın 190 km. hızla yere çakılmıştı.

Olaydan sonra yapılan araştırmada paraşütün kasıtlı olarak bozulduğu tespit edilmişti. Clottemans bir numaralı şüpheli olarak yargılanmaya başlamış, ancak delil yetersizliğinden beraat edebileceği beklentisi oluşmuştu.

Haberin Devamı

DHA