Magazin 'Asıl onlar aptal'

'Asıl onlar aptal'

Paylaş
'Asıl onlar aptal'

Göğüslerine silikon taktıran 19 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisini eleştirenlere ateş püskürdü:

“Bu yaşta yaptırılır mı diye beni eleştiriyorlar ama bakınca herkes bakıyor... Bu ne yaman bir çelişkidir."

ALTIN PORTAKAL’DA PODYUMA ÇIKTI

Lale Devri dizisiyle ekranlara gelen Sarıkaya, önceki akşam 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen Cinema by Erol Albayrak defilesinde podyuma çıktı. Silikonlu göğüsleriyle dikkat çeken 19 yaşındaki güzel oyuncu defile sonrası, silikon taktırdığı için kendisini eleştirenlere cevap verdi: "Bu yaşta yaptırılır mı diye beni eleştiriyorlar. Bakınca herkes bakıyor ama... Bu ne yaman bir çelişkidir!"

Serenay kimlere aptal dedi? Sonraki sayfada...

APTAL DİYEN APTALDIR

Silikonlar sağlığına zarar vereceğini düşünse yaptırmayacağını belirten Serenay Sarıkaya, zaman zaman güzelliğinin oluBu kadın güzelse kesin aptaldır düşüncelerine maruz kalmak oldukça sinir bozucu.

Sanki aptal olmadığımı gözler önüne sermek için özel bir çaba harcamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Oysa özel bir çaba harcamamam gerektiğini biliyorum ama...

Asıl aptallar bana aptal diyenlerdir." 'Lale Devri'nde canlandırdığı karakterle tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu Serenay Sarıkaya, 'Güzel kadın aptaldık diye düşünenlere ateş püskürüyor ve "Bana aptal diyen aptaldır" diyor.

2

Haberin Devamı