Magazin 'Asena Nihat üzerinden prim yapıyor'

'Asena Nihat üzerinden prim yapıyor'

Paylaş
'Asena Nihat üzerinden prim yapıyor'

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi Nihat Doğan'ın annesi Fatma Doğan, oğlunun adadaki mücadelesiyle gurur duyduğunu ve aşiret tarafından desteklendiğini söyledi

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının başından beri en ilgi çeken ismi şarkıcı Nihat Doğan’ın annesi Fatma Doğan, acunn.com’a konuştu.

Haberin Devamı

Oğlunun adadaki mücadelesiyle gurur duyan anne Doğan, Nihat’ın tartışma yaşadığı Asena’yı sevdiğini ancak oğlunun barışmak için uzattığı eli geri çevirdiği için kızdığını dile getirdi

Nihat’ın ailesini ve ülkesini seven çok duygusal biri olduğunu ve ilk kez bu kadar ayrı kaldıklarını dile getiren anne Fatma Doğan şöyle konuştu: “Ben ‘Gitme’ dedim; ama o, ‘Bir kere söz verdim, gideceğim’ dedi.

O zaman ‘Hayırlısı olsun’ dedim.” Nihat Doğan’ın yemek yemeyi sevmediğini söyleyen anne Doğan, oğlunun nazik olduğunu ve her şeyi yemediğini belirtti.

Aşiretin Nihat’ı desteklediğini belirten Fatma Doğan, “Aşiret duyunca ‘İstiyorsa gitsin. Biz ona bir şey diyemeyiz’ dedi. Kardeşleri de istemedi ama ağabeylerinin kararına saygı duydular” dedi.

Haberin Devamı

NİHAT ÜZERİNDEN PRİM YAPIYOR

Asena’nın oğluyla barışmayacağını düşündüğünü belirten anne Doğan, Asena’nın Nihat üzerinden primyaptığını söyledi. Oğlunun vatanını çok özlediğini ifade eden Fatma Doğan, “O orada hindistancevizi yedikçe ben burada ağlıyorum” dedi. Oğlunun medya sektöründen bir kızla birlikte olmasını istemeyen anne Doğan, çok hırslı olan oğlunun birinci olmadığı takdirde çok üzüleceğini ifade etti.