Magazin 'Arzu'yla yeniden çocuk için evleniriz'

'Arzu'yla yeniden çocuk için evleniriz'

Paylaş
'Arzu'yla yeniden çocuk için evleniriz'

'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'taşfırın erkeği' Tamer Karadağlı'nın Habertürk gazetesine verdiği röportajda özellikle eski eşiyle ilgili kafa karıştıran açıklamalarda bulunması dikkatleri ünlü oyuncunun üzerinde topladı

Uzun bir aradan sonra Çocuklar Duymasın yeniden başladı, reytinglerin bu kadar iyi olacağını düşünüyor muydunuz?

Tabii ki, düşünmeseydim diziye başlamazdım zaten.

Ama bazı projeler sonlanıp yeniden başladığında eski başarılarını elde edemiyorlar, hiç tereddüt etmediniz mi?

Biz kimseye benzemeyiz.

Peki bu işin sırrı nerede yatıyor, senaryo mu yönetmen mi?

Sadece bir şeye bağlamak doğru değil. Saydıklarınızın hepsi bir bütünün parçaları. Çocuklar Duymasın küçük meselelerin dizisi, dolayısıyla eskime şansı yok. Türkiye’de sorun neyse, bir aile neler yaşıyorsa dizide bu tür şeyler konu ediliyor. Tabii oyuncuların önemini de yadsımamak lazım. İyi bir rejisi var. Bu tatların hepsini bir araya getirince ortaya da iyi bir yemek çıktı. Türk halkı bu aileyi seviyor ve çok özeniyor.

Çocuklar Duymasın yayınlanmaya başladığında Türkiye’nin gündemine oturdunuz. Magazinciler peşinizdeydi. Adınız çapkına çıkmıştı. Çapkın mıydınız gerçekten o zamanlar, yoksa abartıldı mı?

Sonuçta benimle ilgili ekonomi haberi yapacak halleri yok. Bu işin nimetleri olduğu kadar külfetleri de var. Külfetlere de katlanmamak olmuyor. Bu arada kimin ne yazıp çizdiği de açıkçası beni pek ilgilendirmiyor.

DENİZ AKKAYA İYİ ARKADAŞIM

Peki, o sıralar en çok Deniz Akkaya ile beraber olduğunuz konuşulmuştu. Gerçek miydi?

Deniz çok iyi arkadaşımdı hâlâ da öyle... Aynı filmde oynadık, karşılaştığımız zaman gülüyoruz, eğleniyoruz... Herkes istediğini yazabilir.

Bir de konuşulanlar arasında Deniz Uğur meselesi var. Eşinizi Deniz Uğur için terk ettiğiniz, Deniz Uğur’un da eşinizin ahını aldığı söyleniyor.

Ben ilişki yaşadığım bir kadın hakkında konuşmam. Ama herkes ilişkisini o kadar ortalıkta yaşıyor ki konuşmadığınız zaman tuhaf oluyorsunuz. Deniz Uğur ile yaşadığım her şey beni ve onu ilgilendirir. Olmuş bitmiş, üzerinden zaman geçmiş. Siz sorana kadar hatırlamıyordum. İnsanlar bunları merak ediyorlar ama benim hayatımda yeri yok bunların. Artık önümüze bakıyoruz, arkamıza bakarak yola devam etmiyoruz. O yüzden de Deniz Uğur’un şu andaki ilişkisi nasıldır, evlenmiş midir, ayrılmış mıdır ilgilenmiyorum.

Serdar Akinan’ın Can Dündar’ın öpüşürken yakalanmasından sonra yazdığı bir yazı üzerine “Hepimiz su samuruyuz” yazılı tişört giymiştiniz. Haksızlık yapıldığını mı düşünüyorsunuz.

Tabii ki düşünüyorum. Belli insanların ünlüler üzerinden gazetecilik yapmasını anlamakta zorluk çekiyorum. Göz önünde olan insanlara sataşarak kendilerine yarar sağlamaya çalışan çok kişi var.

ALLAH’IN ŞANSLI KULUYUM

Kızınızın sizin gibi biriyle evlenmesini ister misiniz?

İsterim tabii, ben, iyi bir adamım. Tabii böyle bir durumda benim ne istediğim değil, onun ki önemli. Ben Allah’ın şanslı kullarından biriyim ki hayallerimi gerçekleştirdim. Bu çok büyük özgürlük. Birçok insan sadece hayal etmekle kalıyor. Ben istediğim hayatı dolu dolu yaşadım. Şimdi en büyük hayalim kızımın hayallerini gerçekleştirmesi.

KIVANÇ DA KENAN DA YAKIŞIKLI

Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalioğlu’nu beğeniyor musunuz?

İkisini de çok beğeniyorum.

Yeterli mi sizce oyunculukları?

Ben karar mercii değilim.

Ama senelerdir bu işin içindesiniz...

Kendi işimi en iyi şekilde yapmak için çaba harcıyorum ama bu başkalarını eleştireceğim anlamına gelmiyor. Ben kim oluyorum ki, onlara bir şey söyleyeyim? Kenan’ı çok beğeniyorum, yakışıklı buluyorum. Uzun boylu, sinemaya ve televizyona çok yakışıyor, aynı şekilde Kıvanç da öyle... Çok zıt tipler. Kıvanç, Brad Pitt’ten daha yakışıklı bence. Brad Pitt Türkiye’de olsaydı, Kıvanç kadar ünlü olamayabilirdi. Başrol oynamak farklı şeydir, lokomotif olmak ayrı. Herkese başrol oynatabilirsin ama lokomotif, 25 vagonu çekme gücüne sahip olmayı gerektirir, o da herkeste yoktur. Kendi ışığının olması gerekir. Çok iyi bir oyuncudur ama star kalitesi yoktur. Tiyatro da çok başarılı oyuncular sinemada o kadar da iyi değildir. O herkes de olmayan bir şeydir, bakışları başka türlüdür, mıknatıs insanlardır, gözünü alamazsın, bir yere girer ona bakarsın.

GÖSTERİŞLİ KADINLARI SEVMEM

Eski eşinizle ilişkileriniz nasıl?

Çok iyi.

Nasıl arkadaş kalabildiniz?

Genelde ayrılan insanlar arkadaştan çok düşman olur. Biz Arzu’yla evlenmeden önce çok uzun süre beraberdik. Evlendikten 5 sene sonra çocuğumuz oldu. Dolayısıyla bir ilişkinin bütün gereklerini yaşamış olduk. Evliliği yürütememiş olabiliriz ama Arzu benim kafasına ve fikirlerine hâlâ çok saygı duyduğum biri. Arzu gibi bir kadından çocuk yaptığım için çok mutluyum.

“Bir daha çocuğum olursa onun da Arzu’dan olmasını isterim” demişsiniz..

Evet, Arzu çok iyi bir anne. İyi sevgili, iyi karı koca olabilirsiniz ama iyi anne baba olamayabilirsiniz. Kızımızın gelişimi, sağlığı, iyi yetişmesi için birlikte hareket ediyoruz. Bir gün yeniden evlenir miyiz? Çocuk yapmak istersek evlenebiliriz. Evlilik dışı çocuğa sıcak bakmıyorum ben. *

Bu bir gönderme mi?

Asla, kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, bu benim düşüncem. Bir kadını anne olmaya layık görüyorum da eşim olmaya mı layık görmüyorum?

Vamp mı yoksa sade kadınlardan mı hoşlanırsınız ?

Bazen çok vamp bazen çok sade. Ama sadelik daha çok hoşuma gidiyor. Çok gösterişli kadınları sevmem.

MOTOSİKLET TUTKUM EASY RIDER'DAN

Motor tutkunuz nereden kaynaklanıyor?

Başrollerini Peter Fonda, Dennis Hopper, Jack Nicholson’ın paylaştığı Easy Rider’ı seyrettikten sonra motosiklet tutkunu oldum.

Uzun zamandır mı kullanıyorsunuz?

Ara verdiğim oldu ama uzun zamandır motosiklet kullanıyorum.

3

Haberin Devamı