Dr. Haydar Dümen Artık harekete geçin
HABERİ PAYLAŞ

Artık harekete geçin

Haberin Devamı

Gençler cinselliği yaşamak için aceleci. Nedeni de başlarında esen kavak yelleri. Bir de sınırı aşanlar var. Kendini mastürbasyona alıştıran erkek ilişkiden korkuyor. Beyler, kızlarla arkadaş olun ve harekete geçin ki hayatın tadını çıkarın, mutlu olun

Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bazen boşalıyorum. Sizce sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Vardır değerli okurum. Oranı az bile olsa her zaman vardır. Bundan sonrası senin iraden ve dikkatine kalmış. Biraz da korunma yöntemlerine.

Eşimin dokunmasını bile istemiyorum

23 yaşında, 1.5 yıllık evli kadınım. En fazla 3 ya da 4 kez orgazm oldum. Eşim çok üzülüyor. O bana dokunduğunda bazen rahatsız bile oluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğinizin sürmesinden yanayım. Birlikte uzmana giderek pratik çözüm önerileri alsanız iyi olur.

Erken boşalıyorum

38 yaşındayım, evliyim. İstekliyim ama erken boşalıyorum. İkinciyi asla istemiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Tedavi olursun ve hayatı dilediğin gibi yaşarsın.

Meni gelmiyor

16 yaşındayım 2 yıldır mastürbasyon yapmama rağmen meni gelmiyor. Oysa arkadaşlarımdan geliyor. Bazen rüyada boşaldığım halde mastürbasyon yapınca niye gelmiyor? Bir sorun olabilir mi?

CEVAP

Değerli yavrum, rüyada mekanizma çalışıyor. Yani beyinsel baskılar ortadan kalkınca organ kendi sorununu aşıyor. Biraz sabır. Daha çok “Neden böyle?” diye kendini zorlama. Kafana takma. Uygun ortamda her şey yoluna girecek, üzülme.

Kız hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ön sevişme yaşarken vajinasına boşaldım. O da kağıt mendille sildi. Bir de adetinin son günleriydi. Acaba hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, çok zayıf.

Erkek arkadaşımla ilişkiye girmeli miyim?

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istediğini söyledi. Ben “Olmaz” dedim. O günden beri bana soğuk davranmaya başladı. Sizce ilişkiye girmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, hayır canım. Erkeğin her dediğini yaparsan, onun saçma yollarına saparsan, ona sanki bir ilahmış gibi taparsan başın büyük derde girer. Gözyaşlarını anan siler. Bir de annen ağlarsa karaları bağlarsa işte bir dram. Acı kokuyor buram buram. Erkek arkadaşına değil duygularına öncelik tanı.

Gelen akıntı cinsel sağlığımı etkiler mi?

25 yaşındayım. Kadınları görünce penisimden akıntı geliyor. Neden olabilir? Bu durum cinsel sağlığımı etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, o akıntı dediğin salgının sakıncası yok.Olması gereken sıvı.Kayganlaştırıcı işe yarar.Tıpkı ağzınızdaki tükürüğün lokmaları yumuşatması gibi. Bedene zararı yoktur.Bu durum senin sağlığının işaretidir.

Eşimi geriye itiyorum

26 yaşında, evli kadınım. Eşimle ilişkiye girerken ilk başta korkup onu geriye doğru itiyorum. Acaba neden?

CEVAP

Korkudan olabilir sevgili okurum. Çocukluğunuzdan beri bu korkuları beyninize doldurdular. Erkeklerin acımasızlığı, günahı, ağrılı, sancılı, kanlı tablolar. Bütün bunlar sizlerin beynine yer etti. Şimdi karşımıza korku olarak çıkıyor. Alış yavrum, yavaş yavaş alış.

Test negatif çıkıyor ama...

18 yaşında kızım. Sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz. İlişkide sevgilim içime boşaldı. 23 gün geçti, adet görmedim. Gebelik testi negatif çıktı. Hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, teste göre hayır. Bana göre de hayır. Ama binde bir de olsa sürpriz olabilir.

İlişkiye girmeye utanıyorum

29 yaşındayım. Bugüne kadar çok sevgilim oldu ama hiçbiriyle ilişkiye girmedim. Çok utanıyorum. Bu korku büyüyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, geç kaldın. Ergenlikten bu yana 15 yılda mastürbasyona alıştın. Kendi tutukluğunu aş. Karşı cinsle ilişkilerinde cinsel ön yargıları kafandan atar, doğal olursan hem onlara alışacaksın hem de günün birinde uygun biriyle arkadaş olacaksın. Hele bir arkadaş ol bakalım. Bu düzenini daha fazla uzatma. Harekete geç. Sonunda zorluk çekersin.

Karımın midesi bulanıyor

23 yaşındayım, eşimle ilişkiye giriyoruz. Karımın orgazm olduktan sonra midesi bulanıyor. Ben boşalınca da kusmaya başlıyor. Bize yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorun sizi şoke eden, cinsellik ateşinin üzerine su döken bir durum. Ben köşemde öğretirken gülümseten, gülümsetirken de ders veren bir üslup ve sentez kullanır, sizlere sunarım. Bu bilgileri okuduktan sonra da ağzınızda akide şekeri gibi buruk bir tat bıraktırırım. Sizinkisi bir dert ki ölümüne ya da sakatlayan bir şey değil. Ne var ki siz üzülürken, bu yazıyı da okuyanların “Ya öyle miymiş” diye kahkah kihkih yapmalarına da izin vermem. Üstelik şairin dediği gibi ‘Bir dert ki düşman başına’ söylemine bile katılmam. Bana göre bir dert gelecekse gelsin de, o saatte gelmesin yani diyor ve ekliyorum. Cinsel içerikli psikoterapi seanslarına katılmalısınız.

Bir türlü doymuyorum

19 yaşındayım, haftada 4 kere farklı kadınlarla ilişkiye giriyor, doymak bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Olur değerli okurum, canla baş üstüne, emrin olur. Ancak sen şu baba parasından bana ipucu ver. Bu işi profesyonellerle yapıyorsan, babanın serveti tehlikede. 2 yıla varmaz ödenmemiş senetler kapınızı çalar. Amatör kızlarla yapıyorsan, araban varsa benzin masrafı yoksa evinizin ihtişamı, giyimin, duruşun, hava atışlarına bağlı giderlerin vergileri veriliyor mu acaba? Bu mangırlar alınterin olmadığına göre, ben de bu soruyu sorarım yani. Sen hem kızlarımızla uzun eşek oyunu oyna, haftada 4’e de doyma. Bir de yardım istiyorsun. Bugünlük idare et, akşama rüyana birini gönderiyorum. Ya “Aman Allah” ya da “Bu daha iyiymiş” dersin, tercih senin.

BÖYLE SORU YOK!

Spor yapsam faydası olur mu?

Penisim küçük. Kilolularda bu yağların penisi küçük göstereceğini ve alınması gerektiğini öğrendim. Ameliyatla aldırmaktansa spor yapsam penise faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kendine dikkat et! Ben hayatımda senin kadar pratik düşünen, zeki birine rastlamadım. Bak niceleri kasık yağlarını cerrahi yöntemle aldırırken sen altının damarını keşfetmiş, sporla erir mi diyorsun? Erimesine erir de yiyeceklerini sofraya gelmeden eriterek, dörtte birine indirirsen ve de 6 ay direnirsen erir. Buluşunu kutluyorum. Daha üstün bir yöntem bilmediğim için özür diliyorum! Bu pratik çözümü bana da öğrettiğin için teşekkür ediyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevginin olmadığı yürekte aşk çiçek açmaz. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder