Spor "Artık bitsin!"

"Artık bitsin!"

Paylaş
"Artık bitsin!"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA Tahkim Kurulu'nun, Eskişehirspor'a verdiği Avrupa kupalarından 1 yıl men kararına ilişkin, "Haftaya, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracağız" dedi.

Hoşcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA’nın verdiği karardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Haberin Devamı

Eskişehirspor’un bu kararı bir üst mahkeme olan CAS’a taşımak için çalışmalarını tamamladığını ifade eden Hoşcan, "3 Temmuz sürecinin artık bitmesini istiyoruz. Avrupa kupasına katılacak her takımın karşısına şike soruşturmasının çıkması sona ermelidir. Haftaya CAS’a başvuracağız. Biz haklı mücadelemizi sürdüreceğiz. Eskişehirspor camiası, CAS’dan çıkacak olumlu kararı bekleyecek" diye konuştu.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Saraç işe Eskişehirspor’un hiçbir zaman şike ile adının anılmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Biz şikeyle sonuna kadar mücadele ettik. UEFA’nın kararını haksız buluyoruz. Bu karar, Eskişehirspor camiasını adeta yaralamıştır. Kararın düzeltilmesi için CAS’a müracaat edeceğiz. 27 Haziran’da Avrupa kupaları kuraları çekilecek. CAS’ın kura çekimleri öncesinde toplanmasını talep ediyoruz. Bu isteğimizin CAS tarafından da olumlu karşılanacağını umuyorum. CAS’ın kararıyla haklı olduğumuzun ortaya çıkacağını ümit ediyoruz."

Haberin Devamı

AA