Memet Özer Arnavutköy'ün yeni gözdesi: Whisper
HABERİ PAYLAŞ

Arnavutköy'ün yeni gözdesi: Whisper

Haberin Devamı

Arnavutköy yeni açılan kafeleri, barları ve restoranlarıyla, şehrin yeniden en önemli ilgi odaklarından biri haline geldi. Ben de bu hafta, birçok ünlünün uğrak noktası haline gelen Whisper’ı mercek altına aldım...

TANIMLAMA

İşletmeci Figen Erenel’in deneyimi belli oluyor. Enfes lezzetleri deneyebileceğiniz, şık, yalın ve keyifli bir mekan. Arnavutköy Mahallesi, Arnavutköy Bebek Caddesi, No 56/A. Telefon:(0212) 263 10 45.

GİYİM

Burası belli bir tarzı olan, hayata biraz daha farklı bakan bir kesimin uğrak yeri. Baloya gider gibi değil ama smart casual denen tarz tam burası için. Yani spor ama özenli bir görüntü...

KİMİNLE GİDİLİR

İster ailenizle ister de arkadaşlarınızla... Keyifli sohbetler edebileceğiniz, sevgilinizle romantik bir yemek yiyebileceğiniz, yalnız da olabileceğiniz bir mekan.

EN GÜZEL GÜN VE SAATLER

Akşamüstü saatleri. Whisper’ın arkadaki büyük pencerelerinde İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası var. Bahçesinde öğle saatleri ideal. 23:00’den sonra da müzikle hareketli bir gece vaat ediyor.

ORTAM VE MASA ÜSTÜ

Bahçesi beyazın saflığıyla süslenmiş minik bir huzur deposu. Kalabalık gruplar için uzun masalar da ihmal edilmemiş. Beyaz masa örtüleri, gösterişli peçeteler, tabaklar, bardaklar...

AĞIZ TADI

Menüde, klasik ve vazgeçilmez yemekler var ama ördekli ve karidesli Gyoza (Japon mantısı) çeşitleri özel... Kıtır simitle sunulan Bezelye Martini, lime soslu Guacamole Martini Nachos da öyle.

YAN MASALAR

Etrafta renkli ve farklı çevrelerden bir insan kalabalığı göreceksiniz. Burası sadece civardan değil daha uzaktan gelenlerin de uğrak noktası. Tanınmış birileri ile karşılaşmanız olası.


REZERVASYON

Hafta arası ve gündüz hiç sorun yok ama akşam yemekleri, hele de hafta sonuysa tehlikeli. Özellikle kalabalık grupların mutlaka rezervasyon yaptırmasını öneririm.

MENÜ

Whisper menüsünü; mevsimin sunduğu en taze ve doğal malzemelere göre oluşturuyor. Sürekli yenilenen menüde sağlıklı beslenmeyi isteyenler için düşük kalorili seçenekler bulmak mümkün.

SERVİS

İyi kalitedeki pek çok restoran gibi burada da kibar ve ilgili bir personel var. Tecrübeli kadro bu müşteri profilini iyi tanıyor, ona göre hizmet veriyor.

MÜZİK

Arnavutköy’de restoran ve bardan oluşan Whisper’da ruhunuza iyi gelecek müzikler dinleyeceksiniz. İlerleyen saatlerde DJ performansıyla eğlenceye kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

FİYAT

Ponpon karides 45, üçlü mini burger 29 ve ızgara ahtapot 36 lira. Mutlaka deneyin diyeceğimiz listenin devamındaki beyaz şaraplı Spaghetti Vongole 45, fırında üç mantarlı organik tavuk sarma ise 49 lira.

DEKOR

Tarihi eser kapsamındaki bir yalının giriş katında hizmet veren Whisper’ın dekorasyonu; şık ve minimal. Bara estetik katan melek kanatlarına hayran kalacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder