Gündem Arkadaşlık isteğini reddedince vurdu

Arkadaşlık isteğini reddedince vurdu

Paylaş
Arkadaşlık isteğini reddedince vurdu

Yunus A., arkadaşlık teklifini reddeden E.A.'yı sokak ortasında bacağından vurdu

Olay geçen hafta Samsun'un Atakum ilçesindeki Yenimahalle’de meydana geldi. İddiaya göre işsiz ve bekar olan Yunus A. bir muhasebecinin yanında çalışan E.A. ile arkadaşı aracılığıyla tanışarak cep telefonunu öğrendi. Daha sonra genç kızı sürekli cep telefonundan arayarak arkadaşlık teklif etti. Ancak her seferinde ret cevabı aldı. Sürekli cep telefonundan rahatsız edilen ve durumu ailesine anlatamayan E.A., cep telefonunun numarasını değiştirdi.

Haberin Devamı

Cep telefonuna ulaşamayan zanlı olay günü muhasebeciye giderek işten çıkan E.A.’nın yanına gidip arkadaş olmak istediğini tekrarladı. Genç kız yine reddetti. Reddedilmeyi hazmedemeyen zanlı üzerindeki ruhsatsız tabancanın kabzasıyla E.A.’nın kafasına vurduktan sonra 5 el ateş etti. Açılan ateş sonucu E.A. sağ bacağına isabet eden tek kurşunla yaralandı.

Yaralı hastaneye kaldırılırken zanlı kaçtı. Polise ifade veren Ebru A., "Bir arkadaşım vasıtasıyla çalıştığım işyerine geldi. Sürekli arkadaşlık teklif etti ancak ben kabul etmedim. Başıma bu olay geldi" dedi.

Zanlı Yunus A.’nın cep telefonunu teknik takibe alan polis dün akşam Kavak İlçesi’nde olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte yakaladı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)