Gündem 'Arkadaşının kucağında çıkmış'

'Arkadaşının kucağında çıkmış'

Paylaş
'Arkadaşının kucağında çıkmış'

Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'in ani ölümü tüm yönleriyle tartışılırken, güvenlik kamerası görüntüleri, bilinmeyen detayları ortaya çıkardı

Beyoğlu'ndaki "Eelence" adlı bara gitmeden önce aralarında Tolga Karel'in de olduğu bir grup arkadaşıyla Fransız Sokağı'ndaki ChezBore adlı mekanda eğlenen Foster, 01.24'te buradan ayrılıyor.

Foster, mekanın kapısından modacı Yusuf Kayı'nın kucağında çıkıyor. Görüntülerde, Defne Joy'un 5 arkadaşıyla birlikte çıktığı ChezBore'a, birkaç dakika sonra, koşarak ve heyecanlı bir şekilde geri dönüyor.

İkinci kez Chezbore'den çıktıklarında ise Defne Joy ve 5 arkadaşının yanında oyuncu Tolga Karel'in de olduğu görülüyor. Foster, arkadaşı Karel'in koluna girerek Fransız Sokağı'ndan yine arkadaşlarıyla birlikte ayrılıyor.

"HEPİMİZ SARHOŞTUK"

Defne'yi bardan kucağında dışarıya çıkaran modacı Yusuf Kayı, o gece yaşananları anlattı. Yok Böyle Bir Dans Yarışması'nın kostümlerini hazırlayan modacı Yusuf Kayı, Defne Joy Foster'ı ölümünün önce görenlerden biri.

Kayı, o gece yaşananları Habertürk'e şöyle anlattı: "Defneyle bu programda tanıştık ve çok iyi arkadaş olduk. O gece önce Fransız Sokağı'ndaki bir mekandaydık. Çok içtik. Hepimiz sarhoş olduk. Sonra oradan çıktık.

Çıkarken şakalaşıyorduk. Defne'yi kucağıma alıp çıkardım. Sonra Defne 'Aaa çantamı unuttum' deyince koşarak mekana geri döndük ve çantasını aldık. O esnada Tolga da birileriyle sohbet ediyordu.

"KEREM ALTAN'LA BARDA TANIŞTILAR"

O da geldi ve hep birlikte Özgür Aras'ın barına gittik. Orada da çok içtik. Defne'de herhangi bir rahatsızlık yoktu. Her şey gayet iyiydi. Sonra kız arkadaşım ertesi gün işi olduğu için erken uyuması gerektiğini söyledi, saat 3 gibi biz onunla mekandan ayrıldık.

Barda Kerem Altan ile tanıştıklarının farkında değilim, hatırlamıyorum. Sonra onunla çıkmışlar. Sabah öldüğünü öğrendik. Çok çok üzgünüz. Ona yanıyoruz."

"RAKI VE TEKİLA İÇTİ"

O gece mekanda bulunan bir arkadaşı, Defne Joy'un yanında görülen kişiyle gece boyunca dans ettiğini, rakı ve tekila içtiğini anlattı.

Yanına gidip nasıl olduğunu sorduğunda ise konuşamadığını anlatan arkadaşı, "O kadar bitkin görünüyordu ki bana cevap bile veremedi. Yanında arkadaşları olmasa evine götürmeyi teklif edecektim" dedi.