Gündem Arkadaşını öldürüp, üstüne toprak döktürdü

Arkadaşını öldürüp, üstüne toprak döktürdü

Paylaş
Arkadaşını öldürüp, üstüne toprak döktürdü

Niğde'de, 25 yaşındaki Emrah Polat, otomobilini satın aldığı Ali Yusuf Akman'ı tabancayla öldürüp, cesedini gömüp üzerine kepçeyle toprak döktürdü

İddiaya göre Polat, satın aldığı otomobille dün Ali Yusuf Akman’ı da alarak, Koyunlu Beldesi’ne gitmek üzere yola çıktı. İki arkadaş yolda henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, Koyunlu ve Fertek Beldeleri arasındaki ormanlık alan girişinde otomobili durduran Emrah Polat, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla otomobilden indirdiği Ali Yusuf Akman’a ateş edip öldürdü.

Cesedi otomobilin bagajına koyup bir süre ne yapacağını düşünerek dolaşan Polat, daha sonra Kumluca Köyü Çatalkaya Mevkii’ne götürdüğü cesedi açtığı çukura gömdü, ardından da bulduğu kepçe operatörüne, "Burada inşaat yapacağız" diyerek cesedin üzerine toprak döktürdü.

Ali Yusuf Akman’ın eve dönmemesi üzerine ailesi kayıp başvurusu yapınca polis araştırma başlattı. Akman’ın son görüştüğü kişi olarak belirlenen Emrah Polat ve birlikte yaşadığı adı açıklanmayan kadın gözaltına alındı.

Kadının sorgusunda, Polat’ın eve kanlı elbiselerle gelip daha sonra üzerini değiştirdiğini söylemesi üzerine şüpheli suçunu itiraf etti.

Polat’ın itirafı üzerine olay yerine giden polis, Akman’ın cesedini buldu. 10 ay önce evlendiği belirlenen Ali Yusuf Akman’ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Uğur MART/DHA