Magazin Arka Sokaklar dün akşam yayınlanan son bölümüyle duygu seli yaşattı! Mesut Komiser ölecek mi?

Arka Sokaklar dün akşam yayınlanan son bölümüyle duygu seli yaşattı! Mesut Komiser ölecek mi?

Paylaş
Arka Sokaklar dün akşam yayınlanan son bölümüyle duygu seli yaşattı! Mesut Komiser ölecek mi?

Arka Sokaklar dizisi dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça duygusal dakikalar yaşattı. Gümüş’ün silahından çıkan kurşun Mesut’a isabet etti. Peki, Mesut ölecek mi? İşte son bölümde yaşananlar...

Arka Sokaklar'da Malik Botan, Mesut'tan intikam için Tunç'un satranç oynadığı mekana giderek onunla tanışır. Önce mekanda satranç oynar, akabinde kendisini Beşir olarak tanıtır. Bu tanışma sonrasında ise onu kaçırır ve zorla alıkoyar.

Mesut, Kovandere’de, gece gündüz oğlunun peşindedir. Ekipçe, Tunç’u bulmak ve teröristleri ele geçirmek için, hummalı bir çalışma yürütürler. Gümüş ve adamları, Tunç’u elleri ve kolları bağlı olarak, oradan oraya sürüklerler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır.

Aslı isimli bir genç kız, çalıştığı büfede eski sevgilisi Haydar tarafından rahatsız edilmektedir. Aynı gün kız evinden kaçırılmıştır ve eve gelen ekip, kurşunun açtığı deliğe rastlar. Eski sevgili yakalanmıştır; ancak kızın kaçırıldığı saatte her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kimin kaçırdığını bulmak için ekip her ipucunu değerlendirir.
Mesut ve Oktay çatışmalar esnasında tesadüfen bir tünele ulaşırlar. İkisi de tünelin onları nereye götüreceklerini düşünmeden takip ederler. Uykusuz geçen onca günün sonunda Tunç’a kavuşmak ümidiyle yola devam ederler. Tünel sonunda Mesut oğluna kavuşur ancak buradaki dava bitmez…


Gümüş’ü saklandığı delikten çıkarmadan, bölgedeki çatışma bitmeden Mesut İstanbul’a gitmemeye kararlıdır. Mesut ve Oktay tip değiştirerek Gümüş ile bir araya gelir. Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken, adamın kendisini fark etmesi sonucunda, Gümüş’ün silahından çıkan kurşun Mesut’a isabet eder.



MESUT KOMİSER ÖLDÜ MÜ?




Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Mesut Komiser'in vurulduktan sonraki hali izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Fakat Mesut Komiser'in ölüp ölmediği Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde belli olacak.

HÜSNÜ'NÜN YIKILDIĞI AN


Öte yandan Zeliş'in, Alphan ile gizlice evlendiğini kendi gözleriyle gören Hüsnü, baygınlık geçiriyor.
Karakola gelen bir ihbar sonucu Alphan'ın kaybolduğu ve ailesinin bunun üzerine başvuru yaptığını duyan Hüsnü, Alphan'ın telefon sinyallerini izler. Evlendirme dairesinde olduğu anlaşılan Alphan'ı almak için ekip ve Hüsnü yola koyulur. Evlendirme dairesine geldiklerinde araba süsünde Zeliş ve Alphan'ın baş harflerini gören Selin, durumu anlar. İçeri girdiklerinde Zeliş ve Alphan'ın evlendiğini gören Hüsnü ise, canından çok sevdiği kızının gizlice evlenmesine içerler ve baygınlık geçirir.


Haberin Devamı