Spor Arda'ya Almeida modeli

Arda'ya Almeida modeli

Paylaş
Arda'ya Almeida modeli

Arda Turan'ın Avrupa'ya transferini gerçekleştirmek isteyen menajer Ahmet Bulut, Hugo Almeida modelini uygulamak istiyor

Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusu Arda Turan'ın Avrupa'ya transferi için büyük çaba gösteren menajer Ahmet Bulut, Beşiktaş'ın Hugo Almeida transferinde kullandığı fon yönetimini deneyecek.

Hugo Almeida ve birçok futbolcunun transferinde etkin rol oynayan Jorge Mendes, Arda Turan transferine de el atacak. Sezon başında yıldız orta saha oyuncusu için gelen teklifler, düşük bulundukları için reddedilmişti.

Atletico Madrid'den gelen 11 milyon Euro'luk teklifi hatırlatan Ahmet Bulut, "Kulüp önemli bir gelir elde edebilirdi. Ancak kabuk etmediler. Önemli olan Galatasaray'ın kasasına girecek para. Bu parayı kimin ödediğinin çok önemi yok" dedi.

Fon aracılığıyla bu transferi gerçekleştirebileceklerini belirten Bulut, "Avrupa'dan 5 önemli teklif var Arda için. Almeida'da uyguladığımız fon sistemi gibi olabilir. Futbolda yarınlar her şeye gebedir. Galatasaray yönetimi satışa izin verirse, hızlı bir çözüm bulabiliriz" diye konuştu.

Haberin Devamı