Spor Arda Turan'da umut yok

Arda Turan'da umut yok

Paylaş
Arda Turan'da umut yok

Türk Milli Takımı'nda yıldız futbolcu Arda Turan kaosu sürmeye devam ediyor

Henüz sakatlığı geçmediği halde Milli Takım'ın Almanya ve Azerbaycan maçlarının kadrosuna çağrılan Galatasaraylı futbolcunun kulübü son gelişmelerle ilgili ne kadar tepkiliyse, çelişkili durumların ortalıkta dolaşması bir yığın soru işaretini de beraberinde getirdi.

2 EKİM'DE ANLAŞTILAR

Arda Turan için son olarak 2 Ekim'de Galatasaray Teknik yönetimi ile A Milil takım Teknik direkötrü Hiddink ile yardımcı Oğuz Çetin'in biraraya geldiği ve bu toplantıda yıldız oyuncunun kadroya çağrılması konusunda tarafların anlaştıkları ifade edildi.

Galatasaray tarafı Arda'nın oynatılmaması için tedirginliğini ortaya koymasına rağmen Hiddink'in tavrı ile yumuşadığı da öğrenildi.

7 EYLÜL'DEN BU YANA TOPA AYAĞINI SÜRMEDİ

Galatasaray teknik heyetinin bir diğer sakıncası ise Yıldız oyuncunun 7 Eylül'den bu yana kendi takımında forma giymemesi idi. Bu durumda da Teknik Direktör Rijkaard rızasının alındığı ortaya çıktı.

ESKİ SAKATLIĞI NÜKSETTİ

İlk çalışmasını Pazartesi günü yapan Arda Turan'ın aynı günü normal biçimde tamamladığı yine kurulundan alınan bilgiler arasında. Ancak salı günkü çalışma bir başka Arda Turan gerçeğini ortaya çıkardı.

Yoğun tempoya dayanamayan Arda'nın (Pubis) adı verilen karın adalesinin bulunduğu bölgede şiddetli ağrıların meydana geldiği görüldü. Ancak bu da yeni bir durum değildi, Arda'nın bu sakatlığı 3 ay öncesinden vardı ve Almanya'daki ikinci çalışmada nüksettiği belli oldu.

SON NOKTAYI ÖZGENER KOYDU

Bu gelişmeler ışığı altında bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener devreye girdi ve Teknik Direktör Guus Hiddink ile yaptığı görüşme sonucu Arda konusunda son noktayı koydu.

Hiddink'in bu görüşmeden sonra Galatasaray'ın ve Milli Takımın yıldız oyuncusunu Almanya ve Azerbaycan maçlarında oynatmayacağını bizzat Mahmut Özgener'e açıkladı.

ATİLLA ÖZDEMİR/BERLİN (DHA)

Haberin Devamı