Spor Arda Turan kararını verdi

Arda Turan kararını verdi

Paylaş
Arda Turan kararını verdi

Arda Turan, Galatasaray'a ya dönecek ya da dönecek! Yaşanan sıcak gelişmeler milli yıldızı sarı-kırmızılı formaya daha da yaklaştırıyor

Teknik direktör Fatih Terim, İngiltere'de yaptığı açıklamada, "Arda'yı hep istedim. Bu konu bizde hiç kapanmaz. Her saniye, her an, her yıl transferi denenecektir" diyerek gelişmeleri doğruladı.

Haberin Devamı

Başkan Ünal Aysal'ın, yıldız futbolcu için Atletico Madrid ile yaptığı görüşmeler de sır değil. Peki Arda Turan, Galatasaray'a dönüş konusunda ne düşünüyor? Spor kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir FIFA menajeri, bu konuda Fotomaç'a oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı.

REDDEDİLEMEYECEK BİR TEKLİF

Yanlış anlamalara meydan vermemek için adının yazılmasını istemeyen Türk menajer, Galatasaray'ın Arda'ya reddedemeyeceği bir teklifte bulunduğunu, aslında Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncesi olmayan oyuncunun bu öneri karşısında kararsız kaldığını belirtti.

Menajer "Arda, 'Madem bu kadar çok isteniyorum, bana da bu davete uymak düşer' diyormuş. Aysal'ın Atletico Madrid'le görüşmeler yaptığını ise bizzat biliyorum. G.Saray, Arda'da çok ısrarcı. Birkaç gün içinde önemli gelişmeler olabilir" dedi.

Haberin Devamı

Başkan Ünal Aysal, yarın Arda için görüşmeler yapmak üzere İspanya'ya gidecek.

ZAMANSIZ AYRILDIN KAPTAN

Fatih Terim ve Ünal Aysal'ın açıklamalarından sonra Galatasaray'da Arda Turan seferberliği başlatılırken, taraftarların da yıldız futbolcuyu tekrar takımda görmek istediği belirtiliyor.