Spor Arda Hagi'nin onda biri etmez

Arda Hagi'nin onda biri etmez

Paylaş
Arda Hagi'nin onda biri etmez

Galatasaray'ın eski Başkan Yardımcısı Ergun Gürsoy, Arda'nın yolun başında olduğunu vurgulayıp, “Arda, bir 10 numara Hagi değil. Hagi'nin 10'da biri bile değil. Ama bugün Galatasaray formasını giymeye hak kazanan bir futbolcu ve kaptanlığında da sırıtmadı” dedi

Sarı-kırmızılı kulübün unutulmaz yöneticilerinden eski başkan yardımcısı Ergun Gürsoy, Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu. Gürsoy, “Galatasaray şu an iyi değil ama toparlanma sürecine girecek. Umudum var” dedi.

Haberin Devamı

Gürsoy, Arda’yı en iyi oynadığı dönemlerde eleştirdiğini vurgulayıp şöyle devam etti: “ Bana göre Arda, kendisini göklere çıkarttıkları dönemden çok daha iyi oynuyor şu anda. Arda’yı erken tepeye çıkardılar. Türkiye’de her konuda bu yapılıyor. Tepeye çıkanlar birden tepetakla oluyor. Arda bir değer, ama bu değeri doğru kullanmak gerekir. Arda, bir 10 numara Hagi değil. Hagi’nin 10’da biri bile değil, ama Arda bugün Galatasaray formasını giymeye hak kazanan bir oyuncu. Kaptanlığında da sırıtmadı.Arda’da eskiye oranla bir gayret var.”

ELANO BÜYÜK ŞANS

Ergun Gürsoy, Elano Blumer’in, üzerinde durulması gereken bir futbolcu olduğunu da ifade edip şunları söyledi: “Türkiye’de oynaması şanstır. İstikrarlı olmasını kulüp sağlayacaktır. Kalitesi tartışılmaz, şu ana kadar iyi oynamadıysa burada bir anormallik var, bunu çözmek gerekiyor. Rijkaard’a gelince; eleştirenlere bakıyorum da hiçbir zaman geçmişteki başarılarının uzağından geçemezler. Yıllarca Milan’da oynamış, Barcelona’da yıllarca çalışmış bir teknik adamın, 4-5 maçla ya da 1 seneyle eleştirilmesini doğru bulmuyorum.”

Haberin Devamı