Magazin Arap Turistler Beren'i koparttı

Arap Turistler Beren'i koparttı

Paylaş
Arap Turistler Beren'i koparttı

Arap kadınların tavırları güzel oyuncuyu gülme krizine soktu

Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Aşk-ı Memnu dizisinin senaristi Ece Yörenç, önceki gece Asmalımescit'teki Ece Bar'da 48'inci doğum gününü kutladı. Final yapan dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yanı sıra Fırat Çevik, Kerem Çatay, Ali Sunal ve sevgilisi Gökçe Bahadır geceye katılan ünlü isimler arasındaydı.

Haberin Devamı

GALERİ: İŞTE GERÇEK FATMAGÜL!

Doğum günü pastasını yakın dostlarıyla beraber üfleyen Ece Yörenç tüm konuklarına teşekkür etti. Doğum gününün sürpriz konukları ise Arap turistlerdi. Bir anda hayranı oldukları Türk sanatçılarla karşı karşıya kalan Arap turistler önce fotoğraf makinelerini çıkararak fotoğraf çekmek için izin istediler. Ardından da sırayla Beren Saat ile fotoğraf çektirdiler.

Beren Saat, Arap turistlerin ilgisi karşısında büyük şaşkınlık geçirirken gülme krizine girdi. Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Behlül karakteri ile şöhretinin zirvesine tırmanan, son olarak da 'Ezel' dizisinde Sekiz karakterine hayat veren Tatlıtuğ, eğitim için İngiltere'ye değil başka bir ülkeye gideceğini söyledi.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, senarist Ece Yörenç’in doğum günü partisinde oldukça samimi görüntüler sergiledi. Gece boyunca uzun uzun sohbet eden ikili, zaman zaman birbirlerine sarıldılar.

Haberin Devamı

Fatmagül'den son haberler:

TECAVÜZ AŞK HAYATINI MAHVETTİ!

FATMAGÜL'ÜN KEYFİ YERİNDEYMİŞ!