Kültür - Sanat Aranan taze kan bulundu: Ezhel!
Paylaş
Aranan taze kan bulundu: Ezhel!

Ezhel'in geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda yayınlanan ilk albümü 'Müptezhel', rap, hip-hop, reggae ve hatta zaman zaman rock soundlarını deneysel bir biçimde harmanlıyor

Ankara’da içinden çıktığı mahalle yaşantısını müziğine büyük bir samimiyetle aktaran Ezhel, kendi yazdığı şarkılarla kendine has bir dil yaratıp, evrensel bir kalite yakalayarak kısa sürede son günlerin en çok konuşulan yeni yeteneklerinden biri olmayı başardı.

Ezhel'in geçtiğimiz Mayıs ayı sonunda yayınlanan ilk albümü 'Müptezhel', rap, hip-hop, reggae ve hatta zaman zaman rock sound'larını deneysel bir biçimde harmanlıyor.12 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Bugy üstlendi.

'Şehrimin Tadı' isimli şarkısına çektiği video kliple dikkat çeken Ezhel'in çok konuşulan canlı performansı kulaktan kulağa yayılarak, profesyonel hiçbir tanıtım çalışması yapmadan inanılmaz bir ilgi ile karşılandı.

Ezhel artık Stageart sanatçısı olarak yoğun bir turne ile ilk albümünün tanıtımına ve üretmeye devam ediyor.

KESİNLEŞEN KONSERLER:


23 Eylül: Hip Hop Is Back 2

24 Eylül - Albüm Lansman Konseri Ankara IF Performance Hall

28 Eylül Dorock XL İstanbul

30 Eylül: İz Performance Hall, İzmir

1 Ekim - Muğla Baba Geyik Muhabbeti

2 Ekim: Tudors Arena, Antalya

3 Ekim: SPR Pub:

4 Ekim - Bursa Hayalperest by Hayal Kahvesi

21 Ekim: Genç Bi Şenlik, Lifepark, İstanbul

21 Ekim - Salon IKSV

17 Kasım - İzmit Sabancı Kültür Merkezi

BİYOGRAFİ:


Ömer Sercan İpekcioğlu (d. 1 Temmuz 1990) veya bilinen sahne adıyla Ais Ezhel, 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Küçük yaştan itibaren rap müzikle ilgilenmeye başladı. Rap'in yanında Reggae tarzı müzik yapmaktadır.
Ayrıca gitar, piyano, ney, def ve darbuka gibi müzik aletleri çalmaktadır.

Rap müzik hayatına solo olarak başladı. 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı Taşşak Senfoni serisiyle adını duyurmuştur. 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı Sekiz adlı şarkısıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır. Türkçe rapin önemli isimleriyle çalıştıktan sonra 2011 yılında Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurdu.Hiphoplife tarafından desteklenen Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1. olmuştur.Son olarak yine Hiphoplife tarafından desteklenen Organize Oluyoruz vol. 2 albümüne "Yaprak Düşerse" şarkısı ile katkıda bulunmuştur.

Haberin Devamı