Bilim - Teknoloji Apple'ın Patentli Teknolojisi Android'de!
Paylaş
Apple'ın Patentli Teknolojisi Android'de!

Apple'ın ilk olarak iPhone 4'te kullandığı Retina Display teknolojisi Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefonunda yer alsa nasıl olur? Yanıtınız evet ise bu yazıyı kaçırmayın!

Apple iPhone 4'te yüksek çözünürlük sunan ve Retina Display adı verilen bir teknoloji kullanmıştı. Son derece berrak ve keskin görüntüler sunan bu teknolojiyi Apple, bir süre önce iPod Touch'da da kullandığını duyurdu. Henüz yeni olan Retina Display'in bir benzerine ilişkin haber Japonya'dan geldi. Dünyanın lider üreticilerinden biri olan Sharp, pazara sunmaya hazırlandığı Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunda Advanced Super View (ASV) isimli bir teknolojiye yer vermiş.

Haberin Devamı

iPhone 4'te olduğu gibi 3.5 inçlik ekranda 960x640 piksel görüntü üretebilen Sharp'ın yeni telefonu, son derece berrak görseller vaat ediyor. Android 2.1 işletim sistemine sahip olarak pazara sunulacak olan telefon, 9.6 megapiksellik otomatik odaklamalı özel bir dijital kameraya da sahip. Tasarım anlamyla da önden iPhone'u andırmasının yanında cihazda, dahili TV alıcısı bulunuyor. İlk etapta yanlıca Japonya pazarına sunulması beklenen telefonun donanımına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor. IS03 kod adlı cihaz gelecek ay Japonya'da üç farklı renk seçeneği ile satışa çıkacak. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.