Gündem Antalya'da Meltem Çarşısı yandı

Antalya'da Meltem Çarşısı yandı

Paylaş
Antalya'da Meltem Çarşısı yandı

Antalya'da balık restoranlarının da bulunduğu 'Meltem Çarşısı' sabaha karşı alev alev yandı

Antalya'da "Meltem Çarşısı" olarak bilinen, balık restoranlarının bulunduğu iş merkezinde sabaha karşı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlere 10 itfaiye ekibi müdahale etti. 5 işyerinin zarar gördüğü olayda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

Olay saat 04.30 sıralarında Meltem Mahallesi´nde bulunan Meltem Çarşısı´nda meydana geldi. Balık restoranlarının bulunduğu iş merkezinden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiye ve polisi aradı. Olay yerine gelerek çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis itfaiyeyi bekledi. 10 itfaiye aracı ve yaklaşık 35 personelin müdahale ettiği alevler kısa sürede büyüdü.

PATLAMA RİSKİ DE VARDI

İş merkezinin dört bir yanından tazyikli su sıkan itfaiye görevlileri patlamaya hazır olan sanayi tüplerini dışarı çıkarttı. Bir saat boyunca söndürme çalışması yapan itfaiye alevleri kontrol altına almakta çekti. Olayı duyarak iş merkezine gelen restoran sahipleri şaşkınlık içerisinde söndürme çalışmalarını izledi.

Yangının tamamen söndürülmesinin ardından inceleme yapan polis iş yeri sahiplerinin ve bazı vatandaşların ifadelerini aldı. İçeride herhangi bir vatandaşın bulunmaması nedeniyle rahat bir nefes alan mahalle sakinleri, işyeri sahiplerini teselli etti. Büyük çapta maddi hasar meydana gelen iş merkezinde 5 işyerinin zarar gördüğü belirtildi. Polis yangınla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

DHA