Türkiye (Son Dakika) Antakya'da tatil faciası!

Antakya'da tatil faciası!

Paylaş
Antakya'da tatil faciası!

Kendini tatile götürmediği için kızarak evi terk eden karısını ikna için kayınvalidesinin evine giden Yusuf Taç, şizofren kayınbiraderi İsmail B. tarafından tüfekle öldürüldü. Haberi alıp kardeşinin öldüğü eve gitmek için yola çıkan Ferit Taç da yolda geçirdiği kazada can verdi

Antakya'nın Harbiye beldesinde 3 çocuk annesi Vedat Taç (32), kendini tatile götürmeyen inşaatçı eşi Yusuf Taç (42) ile tartışıp evi terk etti. Genç kadın, çocuklarını da yanına alarak aynı beldenin Esentepe Mahallesi’nde oturan annesinin evine gitti. Bunun üzerine arkadaşlarının da tavsiyesiyle Yusuf Taç, eşini ve çocuklarını 10 günlük tatile götürmek için plan yaptı.

Haberin Devamı

Ardından kayınvalidesinin evine giden Yusuf Taç, eşiyle görüşüp tatil planını anlatırken şizofren olan kayınbiraderi İsmail B., av tüfeğini alarak Yusuf Taç’a ateş etti. Yusuf Taç, vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde yaşamını yitirdi.

KARDEŞİNE GİDERKEN KAZA GEÇİRDİ

Yusuf Taç’ın ağabeyi Ferit Taç (47), olayı öğrenince otomobiliyle kardeşinin vurulduğu eve gelirken yolda traktöre çarptı. Ferit Taç da demir yığınına dönen otomobilinde can verdi.

Yusuf ve Ferit Taç kardeşler, Harbiye Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taç ailesinin fertleri, Yusuf Taç’ın öldürülmesinde yengesi Vedat Taç ile ailenin diğer fertlerinin de rolü olduğunu, cinayeti şizofren İsmail B.’nin üzerine attıklarını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Cinayet suçlamasıyla gözaltına alınan İsmail B. sorgusundan sonra sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet EZER/ANTAKYA (Hatay), (DHA)