Advertorial Anne adaylarına özel
Sponsorlu

Anne adaylarına özel


Paylaş
Anne adaylarına özel

Gebelik Planlayan anne adaylarının her daim yanında olan, onlara gebelik öncesi, gebelik ve bebekler ile ilgili en güncel ve en doğru bilgileri sunan dijital platform www.gebe.com yayın hayatına kısa bir süre önce başladı.

Anne adaylarını kolay kullanımı için özel olarak hazırlanmış platform; gebelik planlayan, mutlu ve sağlıklı bir gebelik geçirmeyi hedefleyen, eşlerine her daim destek olmak isteyen anne ve baba adaylarının, konusunda uzman kişilerden edineceği güncel bilgilerle bu süreci en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyor.

KADIN İNTERNET KULLANICILARINI HEDEFLİYOR

Gebe com; gebelik planlayan anne adayları, yeni anne babalarla, anne çocuk içerikleri ile ilgilenen kadın internet kullanıcıları hedef alınarak hazırlanmış internet sitesidir. www.gebe.com; kolay kullanımlı paneli, ilgi çekici zengin içerik türleri, pratik ve detaylı gebelik takip sistemi, gebelik ve bebek gelişimine dair düzenli olarak gönderilen e-maillerle anne adaylarının ve annelerin bu konudaki ihtiyaçlarını karşılıyor.



KEYİFLİ BİR HAMİLELİK SÜRECİNİ AMAÇLIYORUZ

Gebe.com olarak amacımız; anne adaylarının bebeklerini bekledikleri dokuz aylık süreç içesinde stresten uzak, gebelik hakkında her konuda bilgilenmeleri sağlanırken, bunun yanı sıra onların bu süreci rahat ve keyifli geçirmelerini sağlamaktır. Bu doğrultuda; bilgilendirici içerikler, uzman görüşleri, gebe ünlülerden son dakika haberleri, çalışan annelerin kanuni hakları, gebelik ve annelikle ilgili güncel haberler, eğlenceli native içerikler, astroloji, sağlıklı beslenme (Gurme Gebe) gebelik sonrası egzersiz kategorileri Gebe.com’un temel yapısını oluşturur.



ÜCRETSİZ ÜYELİK – E MAİL BİLGİLENDİRME

Gebe.com anne adaylarına sunmuş olduğu ücretsiz üyelik hizmetiyle; siteye üye olan anne adaylarını gebelik ve bebek gelişimi aşamalarıyla ilgili haftalarına göre, özel asistan e-mail servisiyle bilgilendirme mailleri gönderir. Bununla birlikte gebelik ve annelik sürecine ilişkin hazırlanan özel araçları; gebe sözlüğü, gebelik hesaplama, yumurtlama hesaplama, vücut kitle endeksi, bebeğin burcunu öğren, bebek isim bulucu, bebek aşı takvimi ve Çin takvimi anne adaylarının gebelik öncesi, gebelik sırasında ve doğumdan sonra oluşabilecek ihtiyaçlarını gidermek için hazırlanmıştır. Gebe.com’un doğum, anne baba ve bebek kategorileri ise, anne babaların bebeklerinin doğumundan sonra en çok yararlanabilecekleri kategoriler arasında yer alır.

BİLİNÇLİ BİR GEBELİK İÇİN GEBE.COM YANINIZDA

Gebe sağlığından bebek bakımına kadar konusunda uzman birçok ismi de bir araya getiren www.gebe.com okuyucularının bu süreci en doğru şekilde sürdürmelerine olanak sağlar. Anne adaylarının eşsiz bir gebelik geçirmeleri ve süreç sonunda bebeklerini sağlıkla kucaklarına almaları için çıktıkları 9 aylık yolculukta onlarla birlikte yol alır. Bununla beraber bilinçli bir gebelik geçirmenin doğacak bebekler ve gelecek nesil için ne kadar dikkat edilmesi gereken bir konu olduğunun önemine dikkat çeken platform, anne adaylarının doğumdan sonra da bebekleri 3 yaşına gelene kadar onların hep yanında olur.



BİLİNÇLİ, SAĞLIKLI, MUTLU BİR TOPLUM YAPISINI HEDEFLER

Gebe.com olarak hedefimiz; Bilinçli, sağlıklı, mutlu bir gebelikle; sağlıklı mutlu aile ve toplum yapısının oluşmasına aracılık yapmaktır.