Spor Ankaragücü'nden Bursaspor yöneticilerine "kardeşlik" ziyareti

Ankaragücü'nden Bursaspor yöneticilerine "kardeşlik" ziyareti

Paylaş
Ankaragücü'nden Bursaspor yöneticilerine "kardeşlik" ziyareti

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, kardeş kulüpleri Ankaragücü ile aralarındaki dostluğa ilişkin, "Böyle büyük dostluk, Türkiye'de hiçbir kulüp arasında yok. Bu dostluğun artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyeleri, görevlerine 24 Mayıs’taki kongrede seçilen Bursaspor’un yeni yöneticilerine ziyarette bulundu.

Haberin Devamı

Özlüce Tesisleri’nde konuklarını ağırlayan Bölükbaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kardeş kulüpleri Ankaragücü’nden yönetim düzeyinde ilk ziyaretin gerçekleştiğini belirten Bölükbaşı, sarı-lacivertli camianın Türk futbolunda en kısa sürede hak ettiği yere gelmesini istediklerini söyledi.

Onlara her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"Bursaspor’da ilkleri yaşıyoruz. Bizlere şeref verdiler, onur verdiler. Ankaragücü bu sezon play-off’ta elendi. Çok üzüldük. Uzun yıllardır Ankaragücü ile kardeşliğimiz var. Hem Ankaragücü hem de Bursasporumuzun taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Her maçta, Bursa’da 6’ncı dakikada ’Ankaragücü’, Ankara’da da 16’ncı dakikada ’Bursaspor’ tezahüratları yapılır. Böyle büyük dostluk, Türkiye’de hiçbir kulüp arasında yok. Bu dostluğun artarak devam etmesini diliyorum. Hem Emre Taşdemir’in transferi hem de kendileriyle tanışmak için Ankara’ya gittik ve çok güzel karşılandık. Başkanımıza, ’Taraftarlarımız kendi aralarında bu güzel dostluğu oluşturdu. Yönetimler bazında bunu neden yapmayalım’ dedim. Kendileri de ’Olabilir, neden yapmayalım’ dedi. Bunun neticesinde bize ziyarette bulundular."

Haberin Devamı

Bölükbaşı, sarı-lacivertli camiaya, PTT 1. Lig’e yükselme hedefinde başarılar diledi.

Bursaspor’dan Ankaragücü’ne "futbolcu desteği" sözü

Yiğiner ise Bursaspor Kulübü ile dostluklarını pekiştirmek istediklerini anlattı.
Taraftarlarının birbirlerini çok sevdiğini ifade eden Yiğiner, "Ankaragücü ve Bursaspor taraftarları, kardeşliğin ötesinde dostlar. Bandırmaspor maçımıza iki otobüs Bursaspor taraftarı gelmişti" ifadesini kullandı.

Bursaspor’un, oyuncuları Emre Taşdemir’i istemesi üzerine diğer teklifleri değerlendirmediklerini aktaran Yiğiner, bu transferin yeşil-beyazlı camiaya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ankaragücü’nün transfer yasağına değinen Yiğiner, "Bu yasağın kaldırılması halinde Bursaspor’dan futbolcu desteği sözü aldık. Bu da bizi oldukça mutlu etti" diye konuştu.

AA