Gündem Angusun intikamı acı oldu

Angusun intikamı acı oldu

Paylaş
Angusun intikamı acı oldu

Konya'da ithal bir Angus, kamyonetten indirildiği sırada kaçtı

Konya sokaklarını birbirine katıp, polis, belediye ekipleri, sahibi ve çevredekileri peşine takan Angus, 5 saat boyunca koşturduktan sonra atılan uyuşturucu iğneler sayesinde etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

Besici 55 yaşındaki Cemal Dündar, Uruguay’dan ithal edilip İstanbul’a getirilen anguslardan birini satın alıp, bugün saat 08.30 sıralarında Konya’daki evine getirdi.

Dündar, angusu kamyonetten indirdiği sırada elinden kaçırdı. Ardından arkadaşlarıyla birlikte yakalamaya çalıştı. Başarısız olunca polis ve belediye ekiplerine haber verdi.

Kaçarken, Konya- Adana Karayolu’na çıkan angus, araçların arasından kaçmasını sürdürdü. Bir taraftan angusu yakalamaya çalışan polisler bir taraftan da araçların yavaşlamasını sağladı.

Polis, angusun yakalanması için zaman zaman yolu ulaşıma kapattı. Belediye ekipleri tarafından tabancayla atılan 5 uyuşturucu iğne ile biran bitkin düşen angus, yakalanmak istendiği sırada yeniden kaçmayı başardı.

Haberin Devamı

Bu kez de karayolunun yakınındaki Başak Mahallesi’ni giren angus, sokaktakilere korkulu anlar yaşattı. Angusu görenlerden bazıları aydınlatma direğine tırmandı, bazıları çöp konteynerlerinin üzerine çıktı. Cemal Dündar, birkaç kez kovalamaca sırasında otomobiliyle angusun önünü kesip yakalamaya çalıştı. Fakat angus boynuzlayarak otomobile zarar verip kaçmayı başardı.

Belediye ekiplerinin yeniden 3 uyuşturucu iğne yapması üzerine bitkin düşen angus yaklaşık 5 saat süren kovalamacanın ardından yakalanarak kamyonete konuldu.

Ter içinde kalan Cemal Dündar, "Angusu kamyonetten indirip, ahıra alacağımız sıra elimizden kaçtı. Yaklaşık 5 saattir peşinden koşuyoruz. Kilometrelerce yol katettik. Bu kadar zamandır hiç yorulmadan bizi peşinden koşturdu" dedi.

DHA